Jeg jobber som forsker innen fagområdet forbrukerdrevet innovasjon og er en del av innovasjonsgruppen i Nofima på Ås. Jeg har bred erfaring i prosjektledelse fra forskningsprosjekter, store og små industrirettede prosjekter, kurs, fagdager og nettverk. Jeg er leder for Kompetansenettverk Lokalmat i region øst – et tiltak finansiert av Landbruks- og Matdepartementet (LMD) sin satsing på lokalmat og tilleggsnæring i landbruket.

Jeg er utdannet næringsmiddelkandidat ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap på Ås (1996). Jeg har senere tatt en doktorgrad innen entreprenørskap ved NMBU (2023). Der studerte jeg lokalmatentreprenører i Norge gjennom case studier av vellykket praksis for markedsutvikling og læring i nettverk. Jeg er opptatt av å forstå skjulte forbruker/kundebehov for å identifisere muligheter for innovasjon i matnæringen, og da spesielt betydningen av innovasjon i små matbedrifter. Min yrkeserfaring har jeg fra produktutvikling i A/S Freia (1996-1997) og prosessutvikling i Stabburet AS (1997-2000).

+47 97 54 16 69

+47 64 97 03 20

E-post

Ås

Sensorikk, forbruker og innovasjon

Cristin Se publikasjoner i Cristin