Laura Carraresi PhD Seniorforsker +47 40 49 63 52 +47 64 97 01 72 E-post Ås Sensorikk, forbruker og innovasjon Se publikasjoner i Cristin E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum. Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål. Mine prosjekter FATE Fra bevissthet til engasjement: Unge forbrukere i et bærekraftig matsystem 2023 - 2027 SeaSoil Reduksjon og handtering av potensielt toksiske stoff i tang og tare 2022 - 2025 VOM Virkemidler for omstilling av matsystemet 2021 - 2025 FoodForFuture Innovasjon, forbrukerforståelse og prosesseringskunnskap for økt bærekraft og helse 2021 - 2024 OpenInnoTrain Kunnskapsoverføring og anvendt kunnskapsutveksling i praksis 2019 - 2024 Mine publikasjoner Laura Carraresi har 6 publikasjoner ved Nofima: Tracing the Reverse Relationship Among Environmental Benefits, Business Model Innovation, and Eco-Innovation: Does Cooperation Matter? Business Strategy and the Environment (BSE), 2024 Vitenskapelig artikkel Systemic innovation for operationalising bioeconomy: A qualitative content analysis Heliyon, 2024 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review Prototypes as catalysts for cross-disciplinary collaboration: Viewpoints from applied food research and innovation Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel The Implementation of Emerging Clean Technologies and Circular Value Chains: Challenges from Three Cases of By-Product Valorization 2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel Incumbents’ Capabilities for Sustainability-Oriented Innovation in the Norwegian Food Sector—an Integrated Framework Circular Economy and Sustainability, 2022 Vitenskapelig artikkel What if consumers saw the bigger picture? Systems thinking and the adoption of bio-based consumer products Journal of Behavioral and Experimental Economics, 2021 Vitenskapelig artikkel