413 ansatte
Forsker +47 77 62 90 32 kate.anderssen@nofima.no
Ressurskoordinator +47 71 40 01 57 tobias.andres@nofima.no
Bakermester +47 64 97 04 87 fredrik.andresen@nofima.no
Spesialrådgiver +47 77 62 92 26 arne-mikal.arnesen@nofima.no
Forsker +47 77 62 92 18 jan-arne.arnesen@nofima.no
Senioringeniør +47 55 50 12 31 bente.asbjornsen@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 03 93 luqman.aslam@nofima.no
Senioringeniør +47 64 97 04 51 anette.wold.asli@nofima.no
Forskningssjef, konstituert +47 55 50 12 44 tone.aspevik@nofima.no
Forsker +47 55 50 12 44 tone.aspevik@nofima.no
Kvalitetskoordinator +47 64 97 02 72 heidi.asplin@nofima.no
Bibliotekleder +47 77 62 90 50 kjetil.aune@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 02 88 lars.axelsson@nofima.no
Seniorforsker +47 71 40 01 16 grete.baverfjord@nofima.no
Ingeniør marianne.bakke@nofima.no
Seniorforsker +47 64 97 04 16 simon.ballance@nofima.no
IT-konsulent +47 93 93 71 89 roopam.bamal@nofima.no
Postdoktor +47 64 97 03 82 smarak.bandyopadhyay@nofima.no
Her jobber over 400 engasjerte og dyktige medarbeidere som alle bidrar til fremragende forskning, utvikling og innovasjon for fremtidens mat.
Fant 413 ansatte. Viser side 2 av 23