Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
Hjem Resultater Tema A-Å Sporbarhet

Tema: Sporbarhet

Resultater

07. feb 2022

Steril oppdrettslaks har det godt

12. okt 2016

Ny standard for miljøregnskap for fisk

Prosjekter

Miniatyrbilde for Blokkjede-nettverket for den norske næringsmiddelindustrien

BlockMatNet

Blokkjede-nettverket for den norske næringsmiddelindustrien

2022 - 2024

Miniatyrbilde for Beste praksis for handel med mat mellom EU og Kina

EU-China-Safe

Beste praksis for handel med mat mellom EU og Kina

2017 - 2021

Miniatyrbilde for NPA Smart-Fish

NPA Smart-Fish

2015 - 2018

Verdt å vite

Dette kan blockhain bety for matindustrien

Pressemeldinger

⬤

Lar oppdrettstorsk «rømme» for å studere overlevelse og adferd (10. apr 2024)

Publikasjoner

Sustainable seafood: advances in traceability, assessment, monitoring and resource management

African Journal of Marine Science, 2024
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review

Unpacking the tuna traceability mosaic – EU SFPAs and the tuna value chain

Marine Policy, 2022
Vitenskapelig artikkel

Anvendelse, begrensninger, kostnader, og nytteverdi relatert til bruk av blockchainteknologi i sjømatindustrien

2022
Nofimas rapportserie

The fourth industrial revolution in the food industry—Part I: Industry 4.0 technologies

Critical reviews in food science and nutrition, 2022
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review

Blockchain-based traceability system adoption in the wine global value chain. A unified theory of acceptance and use of technology framework of analysis, the example of the Chinese market for Bordeaux wine

European Review of Service Economics and Management, 2021
Vitenskapelig artikkel

Mapping the local-global wine chain from Europe to China: Towards shared standards and benchmarks in wine traceability and authenticity

2021
Nofimas rapportserie

Anvendelse, begrensninger, kostnader, og nytteverdi relatert til bruk av blockchainteknologi i næringsmiddelindustrien

2019
Nofimas rapportserie

Tilknyttede forskningsområder

Matsystem

Digitalisering

Hjem Resultater Tema A-Å Sporbarhet

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie