Gå til hovedinnhold

Publisert 2022

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Critical reviews in food science and nutrition , 2022

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 1040-8398
Elektronisk : 1549-7852

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Hassoun, Abdo; Aït-Kaddour, Abderrahmane; Abu-Mahfouz, Adnan M.; Rathod, Nikheel Bhojraj; Bader, Farah; Barba, Francisco J.; Biancolillo, Alessandra; Cropotova, Janna; Galanakis, Charis M.; Jambrak, Anet Režek; Lorenzo, José M.; Måge, Ingrid; Özogul, Fatih; Regenstein, Joe M.

Forskningsområder

Trender

Digitalisering

Matsystem

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen