Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
Hjem
Resultater
Tema A-Å
Ferdigmat
Tema: Ferdigmat
Resultater fra forskning på ferdigmat
28. des 2020
Forventer størst økning i plantebasert mat blant «åpensinnede» og «ferdigmatspisere»
04. sep 2020
Mange europeere mangler kunnskap om mikrobølgebruk
18. mai 2016
Ferdigmat – med gourmetkvalitet
Prosjekter om ferdigmat
LTLT sous vide
Mørere kjøtt i ferdigmat ved bruk av lang tid og lav temperatur
2013 - 2015
Listeria i kjøtt
2012 - 2015
Verdt å vite
Verdt å vite om ultraprosessert mat
Publikasjoner om ferdigmat
Application of soluble gas stabilization technology on ready-to-eat pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Journal of Food Science, 2022
Vitenskapelig artikkel
Næringsrik ferdigmat – hjemmelaget og industriprodusert
Kjøkkenskriveren, 2017
Fagartikkel
Næringsrik ferdigmat
2016
Nofimas rapportserie
Environmental profile, packaging intensity and food waste generation for three types of dinner meals
Journal of Cleaner Production, 2017
Vitenskapelig artikkel
Det er næring i ferdigmat!
Matindustrien, 2013
Fagartikkel
Predicting consumers’ intention to consume ready-to-eat meals. The role of moral attitude
Appetite, 2010
Vitenskapelig artikkel
Tilknyttede forskningsområder
Kosthold og helse
Forbrukerinnsikt
Produktutvikling