Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
Hjem
Resultater
Tema A-Å
Ferdigmat
Tema: Ferdigmat
Resultater fra forskning på ferdigmat
28. des 2020
Forventer størst økning i plantebasert mat blant «åpensinnede» og «ferdigmatspisere»
04. sep 2020
Mange europeere mangler kunnskap om mikrobølgebruk
18. mai 2016
Ferdigmat – med gourmetkvalitet
Prosjekter om ferdigmat
LTLT sous vide
Mørere kjøtt i ferdigmat ved bruk av lang tid og lav temperatur
2013 - 2015
Listeria i kjøtt
2012 - 2015
Verdt å vite
Verdt å vite om ultraprosessert mat
Publikasjoner om ferdigmat
Application of soluble gas stabilization technology on ready-to-eat pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Journal of Food Science, 2022
Vitenskapelig artikkel
Næringsrik ferdigmat
2016
Nofimas rapportserie
Næringsrik ferdigmat – hjemmelaget og industriprodusert
Kjøkkenskriveren, 2017
Fagartikkel
Environmental profile, packaging intensity and food waste generation for three types of dinner meals
Journal of Cleaner Production, 2017
Vitenskapelig artikkel
Det er næring i ferdigmat!
Matindustrien, 2013
Fagartikkel
Predicting consumers’ intention to consume ready-to-eat meals. The role of moral attitude
Appetite, 2010
Vitenskapelig artikkel
Tilknyttede forskningsområder
Kosthold og helse
Forbrukerinnsikt
Produktutvikling
Secret Link