Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
Hjem Resultater Tema A-Å Ferdigmat

Tema: Ferdigmat

Resultater fra forskning på ferdigmat

28. des 2020

Forventer størst økning i plantebasert mat blant «åpensinnede» og «ferdigmatspisere»

04. sep 2020

Mange europeere mangler kunnskap om mikrobølgebruk

18. mai 2016

Ferdigmat – med gourmetkvalitet

Prosjekter om ferdigmat

Miniatyrbilde for Mørere kjøtt i ferdigmat ved bruk av lang tid og lav temperatur

LTLT sous vide

Mørere kjøtt i ferdigmat ved bruk av lang tid og lav temperatur

2013 - 2015

Miniatyrbilde for Listeria i kjøtt

Listeria i kjøtt

2012 - 2015

Verdt å vite

Verdt å vite om ultraprosessert mat

Publikasjoner om ferdigmat

Application of soluble gas stabilization technology on ready-to-eat pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)

Journal of Food Science, 2022
Vitenskapelig artikkel

Næringsrik ferdigmat – hjemmelaget og industriprodusert

Kjøkkenskriveren, 2017
Fagartikkel

Næringsrik ferdigmat

2016
Nofimas rapportserie

Environmental profile, packaging intensity and food waste generation for three types of dinner meals

Journal of Cleaner Production, 2017
Vitenskapelig artikkel

Det er næring i ferdigmat!

Matindustrien, 2013
Fagartikkel

Predicting consumers’ intention to consume ready-to-eat meals. The role of moral attitude

Appetite, 2010
Vitenskapelig artikkel

Tilknyttede forskningsområder

Kosthold og helse

Forbrukerinnsikt

Produktutvikling

Hjem Resultater Tema A-Å Ferdigmat

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie