Fant 6570 publikasjoner.
Multitrait genomic prediction of methane emissions in Danish Holstein cattle
Journal of Dairy Science (JDS), 2020 Vitenskapelig artikkel
Feed intake in Atlantic salmon fed with or without surface spreading of feed
Journal of Agricultural and Marine Sciences (JAMS), 2020 Vitenskapelig artikkel
Feed intake, nutrient digestibility and nutrient retention in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed diets with different physical pellet quality
Journal of Fisheries, 2020 Vitenskapelig artikkel
Uttesting av Innomar torsketeine i lab og under kommersielle forhold
2020 Nofimas rapportserie
Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom
Monitoring Thermal Treatments Applied to Meat Using Traditional Methods and Spectroscopic Techniques: a Review of Advances over the Last Decade
Food and Bioprocess Technology, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
New novel food regulation and collaboration for innovation
British Food Journal, 2020 Vitenskapelig artikkel
Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare
Choline supplementation prevents diet induced gut mucosa lipid accumulation in post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar L.)
BMC Veterinary Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Markedet for marine restråstoff for anvendelse innen mat og jordbruk reker(Pandalus boralis), blåskjell (Mytilus edulis) og taskekrabbe (Cancer pagurus)
Major-effect candidate genes identified in cultivated strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) for ellagic acid deoxyhexoside and pelargonidin-3-O-malonylglucoside biosynthesis, key polyphenolic compounds
Horticulture Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Government-industry dynamics in the development of offshore waste management in Norway: from prescriptive to risk-based regulation
Journal of Environmental Planning and Management, 2020 Vitenskapelig artikkel
Application of Novel Techniques for Monitoring Quality Changes in Meat and Fish Products during Traditional Processing Processes: Reconciling Novelty and Tradition
Processes, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Influence of inlet and outlet placement on the hydrodynamics of culture tanks for Atlantic salmon
International Journal of Mechanical Sciences, 2020 Vitenskapelig artikkel
Crowding reshapes the mucosal but not the systemic response repertoires of Atlantic salmon to peracetic acid
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Intake of Farmed Atlantic Salmon Fed Soybean Oil Increases Insulin Resistance and Hepatic Lipid Accumulation in Mice
PLOS ONE, 2013 Vitenskapelig artikkel
Fraud in Animal Origin Food Products: Advances in Emerging Spectroscopic Detection Methods over the Past Five Years
Foods, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Congruence, but no cascade—Pelagic biodiversity across three trophic levels in Nordic lakes
Ecology and Evolution, 2020 Vitenskapelig artikkel
Expert-driven methodology to assess and predict the effects of drivers of change on vulnerabilities in a food supply chain: Aquaculture of Atlantic salmon in Norway as a showcase
Trends in Food Science & Technology, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 67 av 329: