Gå til hovedinnhold
Publisert 2021

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : BMC Genomics , vol. 22 , p. 1–20 , 2021

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 1471-2164
Elektronisk : 1471-2164

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Duru, Ilhan Cem; Bucur, Florentina Ionela; Andreevskaya, Margarita; Nikparvar, Bahareh; Ylinen, Anne; Grigore-Gurgu, Leontina; Rode, Tone Mari; Crauwels, Peter; Laine, Pia; Paulin, Lars; Løvdal, Trond Karsten; Riedel, Christian U.; Bar, Nadav; Borda, Daniela; Nicolau, Anca Ioana; Auvinen, Petri

Sak : 1

Forskningsområder

Holdbarhet og mattrygghet

Teknologier for matprosessering

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: