Publisert 2021

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food Chemistry , vol. 357 , p. 10 , 2021

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0308-8146
Elektronisk : 1873-7072

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Low, Dorrain Yanwen; Micheau, Pierre; Koistinen, Ville Mikael; Hanhineva, Kati; Abrankó, László; Rodriguez-Mateos, Ana; da Silva, Andreia Bento; van Poucke, Christof; Almeida, Conceição; Andres-Lacueva, Cristina; Rai, Dilip K.; Capanoglu, Esra; Barberán, Francisco A. Tomás; Mattivi, Fulvio; Schmidt, Gesine; Gürdeniz, Gözde; Valentová, Kateřina; Bresciani, Letizia; Petrásková, Lucie; Dragsted, Lars Ove; Philo, Mark; Ulaszewska, Marynka; Mena, Pedro; González-Domínguez, Raúl; Garcia-Villalba, Rocía; Kamiloglu, Senem; de Pascual-Teresa, Sonia; Durand, Stéphanie; Wiczkowski, Wieslaw; Bronze, Maria Rosário; Stanstrup, Jan; Manach, Claudine

Forskningsområder

Råvarekunnskap

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen