Fant 6571 publikasjoner.
Requirement for omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids by Atlantic salmon is relative to the dietary lipid level
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Salmonella in eggs: From shopping to consumption—A review providing an evidence-based analysis of risk factors
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sensory and Chemical Properties of Protein Hydrolysates Based on Mackerel (Scomber scombrus) and Salmon (Salmo salar) Side Stream Materials
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
High-Pressure Processing for the Production of Added-Value Claw Meat from Edible Crab (Cancer pagurus)
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4
2021 Nofimas rapportserie
Økonomiske og miljømessige konsekvenser av reguleringer og institusjonelle rammer – Faglig sluttrapport
Technical feed quality influences health, digestion patterns, body mineralization and bone development in farming of the stomachless cleaner fish ballan wrasse (Labrus bergylta)
Animal Feed Science and Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Improved estimation of in vitro protein digestibility of different foods using size exclusion chromatography
Food Chemistry, 2021 Vitenskapelig artikkel
Anti-listerial properties of chemical constituents of Eruca sativa (rocket salad): From industrial observation to in vitro activity
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
Development and validation of a combined species SNP array for the European seabass (Dicentrarchus labrax) and gilthead seabream (Sparus aurata)
bioRxiv - the preprint server for biology, 2020 Fagartikkel
Media representation of salmon aquaculture in France
Fangstskaderegistrering 2014–2020 - Vurdering av kvalitetstilsyn i regi av Norges Råfisklag
Protein enrichment of wheat bread with the marine green microalgae Tetraselmis chuii – Impact on dough rheology and bread quality
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Responses to Mineral Supplementation and Salmon Lice (Lepeophtheirus salmonis) Infestation in Skin Layers of Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Genes, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sensory and physicochemical properties of enzymatisk protein hydrolysates. Influence of raw material, protease, and downstream processing
2021 Doktorgradsavhandling
Kartlegging av landingsmønster for torsk, sei og hyse 2017−2019
Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil
ASC Food & Science Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
European Database of Carotenoid Levels in Foods. Factors Affecting Carotenoid Content
Potential use of naturally colored antioxidants in the food industry—A study of consumers' perception and acceptance
Journal of sensory studies, 2021 Vitenskapelig artikkel
Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet
Sustainability, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6571 publikasjoner. Vise side 56 av 329: