Fant 6339 publikasjoner.
Determination of total fat and moisture content in meat using low field NMR
Meat Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Oxidative stability of cream cheese stored in thermoformed trays as affected by packaging material, drawing depth and light
International Dairy Journal, 2005 Vitenskapelig artikkel
Explorative Multifactor Approach for Investigating Global Survival Mechanisms of Campylobacter jejuni under Environmental Conditions
Applied and Environmental Microbiology, 2005 Vitenskapelig artikkel
The effects of stress and storage temperature on the colour and texture of pre-rigor filleted farmed cod (Gadus morhua L.)
Aquaculture Research, 2005 Vitenskapelig artikkel
Bacterial protein grown on natural gas as protein source in diets for Atlantic salmon, Salmo salar, in saltwater
Aquaculture, 2005 Vitenskapelig artikkel
Seasonal changes in osmotic and ionic regulation in Arctic charr (Salvelinus alpinus) from a high- and a sub-arctic anadromous population
Environmental Biology of Fishes, 2002 Vitenskapelig artikkel
Digestibility, growth and nutrient retention in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed diets extruded at two different temperatures
Aquaculture Nutrition, 2005 Vitenskapelig artikkel
Effects of temperature and season on gonad growth and feed intake in the green sea urchin (Strongolycentrotus droebachiensis)
Aquaculture, 2006 Vitenskapelig artikkel
Organisatoriske og markedsmessige forhold ved oppdrett av kveite og steinbit
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1998 Vitenskapelig artikkel
Velferd hos oppdrettsfisk: Aktuelle problemstillinger og prioriterte forskningsbehov
Norsk Veterinærtidsskrift, 2006 Vitenskapelig artikkel
Prenatal stress in farmed salmon; Impacts on physiological, morphological and behavioural characteristics. In Welfare In Farmed Fish. Damsgård, B. Juell, J.E. & Braastad, B (eds)
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Med ryggen mot markedet? Kveiteoppdrett som et eksempel på en gryende næring
Magma - Tidsskrift for økonomi og ledelse, 2000 Vitenskapelig artikkel
Ensemble methods and data argumentation by noise addition applied to the analysis of spectroscopic data
Analytica Chimica Acta, 2005 Vitenskapelig artikkel
Explorative screening of complex microbial communities by real-time 16S rDNA restriction fragment melting curve analyses
BioTechniques, 2004 Vitenskapelig artikkel
Lactic acid fermentation reduces acrylamide formation and other Maillard reactions in French Fries
Journal of Food Science, 2006 Vitenskapelig artikkel
Hearth bread characteristics: Effect of protein quality, protein content, whole meal flour, DATEM, proving time, and their interaction
Cereal Chemistry, 2005 Vitenskapelig artikkel
EMSC as a tool for sepraration and characterisation of physical and chemical information in FR-IR microscopy images of cryo-sections of beef loin
Applied Spectroscopy, 2005 Vitenskapelig artikkel
Near-infrared spectra of Penicillium camemberti strains separated by Extended Multiplicative Signar Correction improved prediction of physical and chemical variations
Detection of viable and dead Listeria monocytogenes in gouda-like cheeses by real-time PCR
Applied Microbiology and Biotechnology, 2005 Vitenskapelig artikkel
Leaching properties of three different micropaticulate diets and preference of the diets in cod (Gadus morhua L.) larvae
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6339 publikasjoner. Vise side 295 av 317: