Fant 6089 publikasjoner.
Statistisk metodikk for å lage robuste produktresepter gjennom optimal prosessering og effektiv råvareutnyttelse i næringsmiddelindustrien
Næringsmiddelindustrien, 2003 Fagartikkel
Anvendelse av intelligent emballering (Tid temperatur indikatorer) på modifisert atmosfærepakket (MAP) fisk
Havbruk, 2003 Fagartikkel
Kan oppvarmet smak reduseres ved marinering?
Kjøttbransjen, 2003 Fagartikkel
Molecular characterization and expression of FSHbeta, LHbeta, and common alpha-subunit in male Atlantic halibut (hippoglossus hippoglossus)
General and Comparative Endocrinology, 2003 Vitenskapelig artikkel
A protocol for the on-site use of frozen milt from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum) applied to the production of progeny groups: comparing males from different populations
Aquaculture, 2003 Vitenskapelig artikkel
Long-term sublethal effects of carbon dioxide on Atlantic salmon smolts (Salmo salar L): ion regulation, haematology, element composition, nephrocalcinosis and growth parameters
Identification and localization of eight distinct hormone-producing cell types in the pituitary of male Atlantic halibut (hippoglossus hippoglossus)
Comparative Biochemistry and Physiology A, 2003 Vitenskapelig artikkel
The supply of amino acids during early feeding stages of marine fish larvae: A review of recent findings
Biotechnological approaches to modify rapeseed oil composistion for applications in aquaculture
Plant Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Inhibition of Bacillus cereus by strains of Lactobacillus and Lactococcus in milk
International journal of food microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
A combined salt and confinement stress enhances mortality in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) selected for high stress responsiveness
Digestibility, growth and nutrient utilisation of Atlantic salmon parr (Salmo salar L.) in relation to temperature, feed fat content and oil source
Effects of graded levels of standard soybean meal on intestinal structure, mucosal enzyme activities, and pancreatic response in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture Nutrition, 2003 Vitenskapelig artikkel
Effects of graded levels of medium chain triglycerides and cysteine on growth, digestive processes and nutrient utiliza
Raudkål
Gartneryrket, 2003 Fagartikkel
Effect of flour quality, ascorbic acid, and DATEM on dough rheological parameters and hearth loaves characteristics
Journal of Food Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Surdeig - hva er det?
Baker og Konditor, 2003 Fagartikkel
Primary Uncertainty in the Seafood Industry. An Exploratory Study of How Processing Firms Cope
Marine Resource Economics, 2003 Vitenskapelig artikkel
Selection against genetic defects in conservation schemes while controlling inbreeding
Genetics Selection Evolution, 2003 Vitenskapelig artikkel
Den ukjente helsebomba - grønnkål
2003 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6089 publikasjoner. Vise side 294 av 305: