Fant 6084 publikasjoner.
Genetic variability amonng isolates of Listeria monocytogenes from food products, clinical samples and processing environments, estimated by RAPD typing
International journal of food microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Compounds of parasitic roundworm absorbing in the visible region: Target molecules for detection of roundworm in Atlantic cod
Journal of Food Protection, 2004 Vitenskapelig artikkel
Stability of astaxanthin from red yeast, Xanthophyllomyces dendrorhous, during feed processing: effects of enzymatic cell wall disruption and extrusion temperature
Aquaculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Multiple invertebrate lysozymes in blue mussel (Mytilus edulis)
Comparative Biochemistry and Physiology - Part C: Toxicology & Pharmacology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Construction of vectors for inducible gene expression in Lactobacillus sakei and L. plantarum
FEMS Microbiology Letters, 2003 Vitenskapelig artikkel
Comparison of small and large deformation rheological properties of wheat dough and gluten
Cereal Chemistry, 2003 Vitenskapelig artikkel
Independent component analysis applied on gas sensor array measurement data
IEEE Sensors Journal, 2003 Vitenskapelig artikkel
Relationships between gluten rheological properties and hearth loaf characteristics
Cross validation and uncertainty estimates in independent component analysis
Analytica Chimica Acta, 2003 Vitenskapelig artikkel
Effects of pre-, in- and post-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar)on microbial spoilage and quality characteristics during chilled storage
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Wheat protein quality in relation to baking performance evaluated by the Chorleywood bread process and a heart breadbaking test
Journal of Cereal Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Modeling methods for crossed mixture experiments—a case study from sausage production
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2003 Vitenskapelig artikkel
Development of intrinsic fluorescence multispectral imagery specific for fat, connective tissue and myofibers in meat
?, 2003 Vitenskapelig artikkel
Prediction of postharvest maturity and size of victoria plums by vibration response
Marinering av rånekjøtt
Kjøttbransjen, 2003 Fagartikkel
Statistisk metodikk for å lage robuste produktresepter gjennom optimal prosessering og effektiv råvareutnyttelse i næringsmiddelindustrien
Næringsmiddelindustrien, 2003 Fagartikkel
Anvendelse av intelligent emballering (Tid temperatur indikatorer) på modifisert atmosfærepakket (MAP) fisk
Havbruk, 2003 Fagartikkel
Kan oppvarmet smak reduseres ved marinering?
Molecular characterization and expression of FSHbeta, LHbeta, and common alpha-subunit in male Atlantic halibut (hippoglossus hippoglossus)
General and Comparative Endocrinology, 2003 Vitenskapelig artikkel
A protocol for the on-site use of frozen milt from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum) applied to the production of progeny groups: comparing males from different populations
Aquaculture, 2003 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6084 publikasjoner. Vise side 293 av 305: