Fant 6559 publikasjoner.
Consumer preferences, internal color and reduction of shigatoxigenic Escherichia coli in cooked hamburgers
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Nye sildeprodukter til Tyskland og Ukraina. En markedsvurdering
2013 Nofimas rapportserie
Sensory interactions in meals: influence of tasting techniques, dynamic aspects and culinary principles
2013 Doktorgradsavhandling
Broodstock contribution after mass spawning and size grading in barramundi (Lates calcarifer, Bloch)
Aquaculture, 2013 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsforbedring og miljøgevinster i norsk villfisksektor – Kvalitetsforbedring i fangstoperasjoner. Sluttrapport
Videreutvikling av VIS/NIR spektroskopi – Bestemmelse av kvalitet
Paternal psychological response after ultrasonographic detection of structural fetal anomalies with a comparison to maternal response: a cohort study
BMC Pregnancy and Childbirth, 2013 Vitenskapelig artikkel
Iodine nutrition and toxicity in Atlantic cod (Gadus morhua) larvae
PeerJ, 2013 Vitenskapelig artikkel
Purification and some properties of two -N-acetylhexosaminidases from the hepatopancreas of Northern shrimp, Pandalus borealis
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 1992 Vitenskapelig artikkel
Analysis of N-acetyl-chitooligasaccharides by the Iatroscan TLC/FID system
Carbohydrate Research, 1995 Vitenskapelig artikkel
Isolation and substrate specificities of five chitinases from the hepatopancreas of Northern shrimp, Pandalus borealis
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 1996 Vitenskapelig artikkel
Visible / Near Infrared Spectroscopy – A New Tool for the Evaluation of fish freshness?
Journal of Food Science, 2002 Vitenskapelig artikkel
Visible Spectroscopy – Evaluation of storage time of ice stored cod and frozen stored hake
2003 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Pre-slaughter starvation of farmed Atlantic cod fed vegetable proteins: Effects on quality parameters
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Brining of farmed cod fillets: Effect on quality aspects
Pre rigor filleting and brining of farmed cod: Influence on quality and storage stability
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2008 Vitenskapelig artikkel
Basic Composition:Rapid Methodologies
2009 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Optimizing Savitzky-Golay Parameters for Improving Spectral Resolution and Quantification in Infrared Spectroscopy
Applied Spectroscopy, 2013 Vitenskapelig artikkel
Determination of the myoglobin states in ground beef using non-invasive reflectance spectrometry and multivariate regression analysis
Meat Science, 2013 Vitenskapelig artikkel
Vedlegg til rapport: Interaksjoner mellom havbruk og ville marine organismer - En kunnskapsoppsummering
2013 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 227 av 328: