Fant 6567 publikasjoner.
Interaksjon mellom fiskeoppdrett og fiskeressurser på kysten
2016 Rapport
Gulrøttene råtner og smaker vondt i feil emballasje
Gartneryrket, 2016 Fagartikkel
Could there be unintended effects of government support for seafood traceability implementation on business planning? Results of a survey among Italian fishery businesses
Journal of Fisheries Science and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Bioavailability of n-3 fatty acids from n-3 enriched foods and fish oil with different oxidative quality in healthy humans – a randomized single meal cross-over study
Journal of Nutritional Science (JNS), 2016 Vitenskapelig artikkel
Application of NIR (Near InfraRed spectroscopy) in food and feed analysis
Effect of vacuum or modified atmosphere packaging (MAP) in combination with a CO2 emitter on quality parameters of cod loins (Gadus morhua)
Food Packaging and Shelf Life, 2016 Vitenskapelig artikkel
Karakterisering av slam fra tre kommersielle settefiskanlegg gjennom ett produksjonsår. Hovednæringsstoff, mineraler og tungmetaller
2016 Nofimas rapportserie
Barley food product Development NPA CAV Diary Number 304-8673-2014 Northern Periphery and Arctic Program Northern Cereals – New Markets for a Changing Environment
The enzyme profiles in the connective tissue attaching pin bones to the surrounding tissue is specific in farmed salmon (Salmo salar) and cod (Gadus morhua L.)
Fish Physiology & Biochemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
Cephalosporin-resistant Escherichia coli in the Norwegian broiler production pyramid – genetic characterization and determination of risk factors
2016 Doktorgradsavhandling
Vitamin K2 improves proliferation of bovine skeletal muscle cells in vitro
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Ny teknologi gir nye muligheter for å avsløre Listeria-bakterier i matindustrien
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Mating structures for genomic selection breeding programs in aquaculture
Genetics Selection Evolution, 2016 Vitenskapelig artikkel
Characterization of Commercial Rye Bread Based on Sensory Properties, Fluidity Index and Chemical Acidity
Journal of sensory studies, 2016 Vitenskapelig artikkel
Consumers, Norwegian food and belonging: a qualitative study
British Food Journal, 2016 Vitenskapelig artikkel
Flow and performance analysis of H-Darrieus hydroturbine in a confined flow: Acomputational and experimental study
Journal of Fluids and Structures, 2016 Vitenskapelig artikkel
Production of market-size North American strain Atlantic salmon Salmo salar in a land-based recirculation aquaculture system using freshwater
Aquacultural Engineering, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effect of relevant environmental stresses on survival of enterohemorrhagic Esherichia coli in dry-fermented sausage
International journal of food microbiology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Variable selection in multi-block regression
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2016 Vitenskapelig artikkel
Whole genome SNP discovery and analysis of genetic diversity in Turkey (Meleagris gallopavo)
BMC Genomics, 2012 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 130 av 329: