Fant 6685 publikasjoner.
Kål til folket!
bladet - BAMA, 2016 Fagartikkel
Fish quality and consumers; how do consumers’ knowledge about and involvement in fish quality define factors that influence fish buying behaviour?
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Styrt fettsyresammensetning i fôr for å forebygge utbrudd av viktige virussykdommer i laks
2016 Nofimas rapportserie
Genetic diversity and relatedness estimates for captive barramundi (Lates calcarifer, Bloch) broodstock informs efforts to form a base population for selective breeding
Aquaculture Research, 2016 Vitenskapelig artikkel
Antimicrobial resistance and residues in the EU – current situation and possible countermeasures, emphasis on Campylobacter and Salmonella
Quality Assurance and Safety of crops & foods, 2016 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Telling av lakselus
Structural characterization of a branched (1 → 6)-α-mannan and β-glucans isolated from the fruiting bodies of Cantharellus cibarius
Carbohydrate Polymers, 2016 Vitenskapelig artikkel
Life cycle environmental impacts of a northeast Atlantic trawler on a fishing trip basis, including a novel approach to assess biotic impacts of fishing
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Determining the optimal shaking rate of a reciprocal agitation sterilization system for liquid foods: A computational approach with experimental validation
Food and Bioproducts Processing, 2016 Vitenskapelig artikkel
Holdbarhet på klippfisk Langtidslagring av klippfisk – kartlegging av kvalitetsegenskaper (AP3)
Sea Urchin Fishing Techniques Report. (Activity A3.1.1 of the NPA URCHIN Project. Amended Version released April 17th 2018
Influence of temperature during grain filling on gluten viscoelastic properties and gluten protein composition
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Modified Atmosphere Packaging for extending the shelf life of fresh berries
Sea Urchin Fishing Techniques Report (Activity A3.1.1 of the NPA URCHIN project)
Contamination of salmon fillets and processing plants with spoilage bacteria
International journal of food microbiology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effectiveness of tail-first dry electrical stunning, followed by immersion in ice water as a slaughter (killing) procedure for turbot (Scophthalmus maximus) and common sole (Solea solea)
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
The PBMC transcriptome profile after intake of oxidized versus high-quality fish oil: an explorative study in healthy subjects
Genes & Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Mixing properties and rheological characteristics of dough used to make potato-cereal soft wraps
International Journal of Food Science & Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Holding wild caught red king crab, Paralithodes camtschaticus: effects of stocking density and feeding on survival and meat content
Microalga Phaeodactylum tricornutum in feed for Atlantic salmon (Salmo salar) —Effect on nutrient digestibility, growth and utilization of feed
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6685 publikasjoner. Vise side 128 av 335: