Fant 6568 publikasjoner.
Vitamin K2 improves proliferation and migration of bovine skeletal muscle cells in vitro
PLOS ONE, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effect of high pressure and thermal processing on shelf life and quality of strawberry purée and juice
Food Chemistry, 2018 Vitenskapelig artikkel
Active packaging applications for food
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2018 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Strukturering i fiskeflåten - Drivkrefter og konsekvenser
2018 Nofimas rapportserie
Bioavailability of Quercetin in Humans with a Focus on Interindividual Variation
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effect of sex and RYR1 gene mutation on the muscle proteomic profile and main physiological biomarkers in pigs at slaughter
Meat Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Growth and development of skeletal anomalies in diploid and triploid Atlantic salmon (Salmo salar) fed phosphorus-rich diets with fish meal and hydrolyzed fish protein
Velferdsindikatorer for oppdrettslaks: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd. 3. utgave
2018 Rapport
Seascape genomics reveals adaptive divergence in a connected and commercially important mollusc, the greenlip abalone (Haliotis laevigata), along a longitudinal environmental gradient
Molecular Ecology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effects of viscosity and agitation rate on temperature and flow field in cans during reciprocal agitation
Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
High-throughput screening of Mucoromycota fungi for production of low- and high-value lipids
Biotechnology for Biofuels, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effects of long-term feed deprivation on the development of rigor mortis and aspects of muscle quality in live-stored mature Atlantic cod (Gadus Morhua L.)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Genetic solutions
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Methods in Consumer Research, New Approaches to Classic Methods
2018 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Konsistenstilpasset mat: Ny internasjonal standard
Kjøkkenskriveren, 2018 Fagartikkel
Can postmortem proteolysis explain tenderness differences in various bovine muscles?
Trygg mat i ny innpakning
Matindustrien, 2018 Fagartikkel
Referansepriser og dynamiske minstepriser i førstehåndsomsetningen
Norsk Sjømat, 2017 Fagartikkel
Fisken og folket
Hva skjedde med klippfiskveksten i Brasil?
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6568 publikasjoner. Vise side 101 av 329: