Fant 6568 publikasjoner.
Indulging in Premium versus Luxury products: Seeking justification to avoid regrets. A dissertation for the degree of Philosophiae Doctor
2018 Doktorgradsavhandling
Formidling av kunnskap om saltmodning og holdbarhet på klippfisk. Faglig sluttrapport
2018 Nofimas rapportserie
Conjoint Analysis in Sensory and Consumer Science: Principles, Applications, and Future Perspectives
2018 Faglig kapittel
The development of basic taste sensitivity and preferences in children
Appetite, 2018 Vitenskapelig artikkel
Low body fat content prior to declining day length in the autumn significantly increased growth and reduced weight dispersion in farmed Atlantic salmon Salmo salar L.
Aquaculture Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Physiological responses of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed very low (3%) fishmeal diets supplemented with feeding-modulating crystalline amino acid mixes as identified in krill hydrolysate
Aquaculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
Dietary impacts of sulphuric acid extracted fish bone compounds on astaxanthin utilization and muscle quality in Atlantic salmon (Salmo salar)
Quality perception, purchase intention and the impact of information on the evaluation of refined Pacific cupped oysters (Crassostrea gigas) by Dutch consumers
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
En økonomisk analyse av verdikjeden for fangstbasert akvakultur – med fokus på fangstleddet
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2018 Vitenskapelig artikkel
Transportsystemer for kråkeboller - for land, sjø og luft (Aktivitet A6.4.1 i NPS URCHIN prosjekt)
MA-packages in simulated retail conditions maintained sweet cherry fruit quality
Acta Horticulturae, 2018 Vitenskapelig artikkel
Planteproteintrenden i Norge - markedsoversikt og fremtidsperspektiver
Mineral nutrition and bone health in salmonids
Reviews in Aquaculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
Influence of oat components on lipid digestion using an in vitro model: Impact of viscosity and depletion flocculation mechanism
Food Hydrocolloids, 2018 Vitenskapelig artikkel
Svedjerug
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Fangstreguleringer, driftsmønster og råstoffkvalitet
Norsk Sjømat, 2011 Fagartikkel
Effect of drying and extrusion processing on physical and nutritional characteristics of bilberry press cake extrudates
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2018 Vitenskapelig artikkel
The components of a food traceability system
Trends in Food Science & Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Application of sequential and orthogonalised-partial least squares (SO-PLS) regression to predict sensory properties of Cabernet Sauvignon wines from grape chemical composition
Food Chemistry, 2018 Vitenskapelig artikkel
How good are ideas identified by an automatic idea detection system?
Creativity and Innovation Management, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6568 publikasjoner. Vise side 99 av 329: