Fant 6559 publikasjoner.
Bygg
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Replacement of Partially Hydrogenated Soybean Oil by Palm Oil in Margarine Without Unfavourable Effects on Serum Lipoproteins
Lipids, 1998 Vitenskapelig artikkel
Effect on plasma lipids and and lipoproteins of replacing partially hydrogenated fish oil with vegetable fat in margarine
British Journal of Nutrition, 1998 Vitenskapelig artikkel
Statistical approaches for consumer segmentation
2018 Faglig kapittel
Consumer-based methodologies for sensory characterization
Recent advances in consumer research
Evoked contexts
Methods in Consumer Research, Alternative Approaches and Special Applications
2018 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Fine-Tuning the Fight Against Food Waste
Journal of Macromarketing, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment regarding processing requirements of by-products from aquaculture for use in fish feed. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2012 Rapport
Ultrasound as potential inhibitor of salmon louse infestation - a small-scale study
Aquaculture Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Indulging in Premium versus Luxury products: Seeking justification to avoid regrets. A dissertation for the degree of Philosophiae Doctor
2018 Doktorgradsavhandling
Formidling av kunnskap om saltmodning og holdbarhet på klippfisk. Faglig sluttrapport
2018 Nofimas rapportserie
Conjoint Analysis in Sensory and Consumer Science: Principles, Applications, and Future Perspectives
The development of basic taste sensitivity and preferences in children
Appetite, 2018 Vitenskapelig artikkel
Low body fat content prior to declining day length in the autumn significantly increased growth and reduced weight dispersion in farmed Atlantic salmon Salmo salar L.
Physiological responses of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed very low (3%) fishmeal diets supplemented with feeding-modulating crystalline amino acid mixes as identified in krill hydrolysate
Aquaculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
Dietary impacts of sulphuric acid extracted fish bone compounds on astaxanthin utilization and muscle quality in Atlantic salmon (Salmo salar)
Quality perception, purchase intention and the impact of information on the evaluation of refined Pacific cupped oysters (Crassostrea gigas) by Dutch consumers
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
En økonomisk analyse av verdikjeden for fangstbasert akvakultur – med fokus på fangstleddet
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 98 av 328: