Fant 6567 publikasjoner.
A database of chromatographic properties and mass spectra of fatty acid methyl esters from omega-3 products
Journal of Chromatography A, 2013 Vitenskapelig artikkel
Laksens helse, velferd og robusthet påvirkes av fettsyresammensetning i fôr
Norsk Fiskeoppdrett, 2013 Fagartikkel
Løselig fosfor i fôr - egnet som mål på tilgjengelig fosfor i laks?
Mat og måltider for aktive eldre. En studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiser
2013 Nofimas rapportserie
Evoked potentials in the Atlantic cod following putatively innocuous and putatively noxious electrical stimulation: A minimally invasive approach
Fish Physiology & Biochemistry, 2014 Vitenskapelig artikkel
PLS-Based Multivariate Metamodeling of Dynamic Systems
2013 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
A review of the Norwegian 'National Action Plan Against Salmon LIce on Salmonids': The effect on wild salmonids
Aquaculture, 2005 Vitenskapelig artikkel
Towards models for the prediction of beef meat quality during cooking
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Interpretation, validation and segmentation of preference mapping models
Food Quality and Preference, 2014 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsavvik sildefilet. Sluttrapport
Improving 2DE proteomics by computerized image analysis
2013 Doktorgradsavhandling
Classification trees in consumer studies for combining both product attributes and consumer preferences with additional consumer characteristics
Food handling practices and knowledge of food safety among norwegian consumes
A comparison of methods for analyzing multivariate sensory data in designed experiments - A case study of salt reduction in liver paste
Kortare generasjonsintervall hos laks
Mobile abattoir versus conventional slaughterhouse—Impact on stress parameters and meat quality characteristics in Norwegian lambs
Applied Animal Behaviour Science, 2013 Vitenskapelig artikkel
Gode driftsrutiner reduserer tapet
Norske torsketrålere – Struktur og lønnsomhet
2012 Nofimas rapportserie
Solubility of carbon dioxide in a seafood model product with fish oil
European Food Research and Technology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Afrika er viktig for eksporten
IntraFish Media AS, 2013 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 223 av 329: