Fant 6560 publikasjoner.
Nytt marked med bygg
Baker og Konditor, 2015 Fagartikkel
Produktutviklingskurs hos Nofima, Baker og Konditor
Baker og Konditor, 2016 Fagartikkel
Trend rapport fra fagmessen Sacksenback 2016
Effects of orally administered yeast -derived beta-glucans: A review
Molecular Nutrition & Food Research, 2014 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Influence of packaging attributes on consumer evaluation of fresh cod
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Glyceamic and insulinaemic response to mashed potato alone, or with broccoli, broccoli fibre or cellulose in healthy adults
European Journal of Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Heterologous protein secretion in lactobacilli with modified pSIP vectors
PLOS ONE, 2014 Vitenskapelig artikkel
Strategic Risk Management Framework for European Energy Projects
International Journal of Decision Sciences, 2015 Vitenskapelig artikkel
Uttesting av nytt kunstig agn til teine- og linefiske etter torsk
2016 Nofimas rapportserie
Multi-platform next-generation sequencing of the domestic turkey (Meleagris gallopavo): genome assembly and analysis
PLoS Biology, 2010 Vitenskapelig artikkel
The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: From knowledge to action
Food Research International, 2016 Vitenskapelig artikkel
Lipopolysaccharide quantification and alkali-based inactivation in polysaccharide preparations to enable in vitro immune modulatory studies
Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre, 2016 Vitenskapelig artikkel
MA-packages in simulated Retail conditions maintains sweet cherry fruit quality
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Interaksjon mellom fiskeoppdrett og fiskeressurser på kysten
2016 Rapport
Gulrøttene råtner og smaker vondt i feil emballasje
Gartneryrket, 2016 Fagartikkel
Could there be unintended effects of government support for seafood traceability implementation on business planning? Results of a survey among Italian fishery businesses
Journal of Fisheries Science and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Bioavailability of n-3 fatty acids from n-3 enriched foods and fish oil with different oxidative quality in healthy humans – a randomized single meal cross-over study
Journal of Nutritional Science (JNS), 2016 Vitenskapelig artikkel
Application of NIR (Near InfraRed spectroscopy) in food and feed analysis
Effect of vacuum or modified atmosphere packaging (MAP) in combination with a CO2 emitter on quality parameters of cod loins (Gadus morhua)
Food Packaging and Shelf Life, 2016 Vitenskapelig artikkel
Karakterisering av slam fra tre kommersielle settefiskanlegg gjennom ett produksjonsår. Hovednæringsstoff, mineraler og tungmetaller
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 129 av 328: