Publisert 2024

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Poultry Science , vol. 103 , p. 1–11–10 , 2024

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0032-5791
Elektronisk : 1525-3171

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Fiorilla, Edoardo; Gariglio, Marta; Gai, Francesco; Zambotto, Valeria; Bongiorno, Valentina; Cappone, Eleonora Erika; Rødbotten, Rune; Koga, Shiori; Rieder, Anne; Tengstrand, Erik; Pozzo, Sara; Daniele, Giulia Maria; Cianciabella, Marta; Predieri, Stefano; Forte, Claudio; Schiavone, Achille

Sak : 11

Forskningsområder

Fôrutvikling og ernæring

Sensorikk

Kvalitet og målemetoder

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen