Fant 4388 publikasjoner.
The storage life of beef and pork pakaged in an atmosphere with low carbon monoxide and high carbon dioxide
Meat Science, 1999 Vitenskapelig artikkel
Protective cultures inhibit growth of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in cooked, sliced, vacuum- and gas-packaged meat
International journal of food microbiology, 1999 Vitenskapelig artikkel
A model based on absorbance data for the growth rate of Listeria monocytogenes including the effects of pH, NaCL, Na-lactate and Na-acetate
Adopsjon av totalkvalitetsledelse og formalisert kvalitetssikring i norsk fiskerinæring i 90-årene
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1999 Vitenskapelig artikkel
Markedsorientering og intern styring: En komparativ studie av fiskeindustriledelse i Finnmark og New Zealand
Norske forbrukeres oppfatninger om marinering
Cod Prices for Fishermen and Consumers
Prosessutvikling i fiskeindustri - en historie fra Island
Con-Joint analyse: Et eksempel med fiskegrateng
Strategi og markedstilpasning i oppdrettsnæringen
Fant 4388 publikasjoner. Vise side 423 av 439: