Close menu
Menu
Søk:
English
Forskning
Toggle submenu
Forskningsområder
Prosjekter
Laboratorier og forsøksanlegg
Forskningsprogram finansiert av FFL
Tjenester
Toggle submenu
Oversikt tjenester
Nettverk og programmer
Kurs og arrangementer
Resultater
Toggle submenu
Ferske resultater
Verdt å vite
Tema A-Å
Publikasjoner
Podkast
Videoer
Næringsnytte
Om oss
Toggle submenu
Ansatte
For media
Ledige stillinger
Om Nofima
Kontakt oss
Organisasjon
Nofima som partner i EU-prosjekter
Deltagelse i næringsklynger
Vår historie
Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
Hjem
Resultater
Tema A-Å
Fermentering
Tema:
Fermentering
Resultater
03. mar 2025
Produksjon av trygg rakfisk: slik kan Listeria unngås
24. apr 2019
Fjerner vond smak med melkesyrebakterier
Prosjekter
TryggRakfisk
Ny teknologi for økt mattrygghet i rakfiskproduksjon
2021 - 2024
Publikasjoner
Farmed salmon rest raw materials as a source of peptones for industrial fermentation media
Process Biochemistry, 2020
Vitenskapelig artikkel
Tilknyttede forskningsområder
Konservering
Varsler
Close menu