Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterVerdt å vite

Verdt å vite

Verdt å vite gir deg nyttig kunnskap og praktisk informasjon fra vår forskning på mat.

Les på engelsk

Resultater

Tema A-Å

Publikasjoner

Dypdykk i nyttig kunnskap

Verdt å vite om slam fra fiskeoppdrett

Slik jobber vi med genredigering i Nofima

Verdt å vite: 5 spørsmål matprodusenter bør stille seg om big data

Radiobølger i matproduksjon

Verdt å vite om fiskekvoter

Fem råd for å kommunisere matrisiko

Verdt å vite om digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon

Verdt å vite om tare til mat

Kræsjkurs i levendefangst

Verdt å vite om laksens skinn

Verdt å vite om salt

Verdt å vite om rensefisk som berggylt og rognkjeks

Smart bruk av restråstoff

Konservering av mat

Slik lagrer og transporterer man levende snøkrabbe

Slik steker du hamburgeren riktig

5 myter om norsk spekemat

Derfor krymper fisken når den stekes

7 tips til perfekt kjøtt på grillen

Hvor fort bør fisk behandles?

Dette kan blockhain bety for matindustrien

5 ting du burde vite om plast

Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks?

Bløgging og blod i fisk

Forrige 1 2 3 Neste
HjemResultaterVerdt å vite

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie