Publisert 2021

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Critical reviews in food science and nutrition , vol. 1 , 2021

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 1040-8398
Elektronisk : 1549-7852

Publikasjonstype : Vitenskapelig oversiktsartikkel/review

Bidragsytere : Melendez-Martinez, Antonio J.; Mandic, Anamarija I.; Bantis, Filippos; Böhm, Volker; Borge, Grethe Iren Andersen; Brncic, Mladen; Bysted, Anette; Cano, M. Pilar; Dias, M. Graca; Elgersma, Anjo; Fikselová, Martina; Garcia-Alonso, Javier; Giuffrida, Daniele; Goncalves, Vanessa S.S.; Hornero-Mendez, Dámaso; Kljak, Kristina; Lavelli, Vera; Manganaris, George A.; Mapelli-Brahm, Paula; Marounek, Milan; Olmedilla-Alonso, Begoña; Periago-Castón, Maria Jesús; Pintea, Adela; Sheenan, Jeremiah J.; Saponjac, Vesna Tumbas; Valsiková-Frey, Magdaléna; Meulebroek, Lieven Van; O'Brien, Nora

Sak : 51

Forskningsområder

Råvarekunnskap

Kosthold og helse

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen