Fant 6667 publikasjoner.
Product quality in Atlantic salmon in relation to production strategy
?, 1999 Fagartikkel
Hvordan måle tekstur?
Norsk Fiskeoppdrett, 1999 Fagartikkel
Multivariate strategies for classification based on NIR-spectra — with application to mayonnaise
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 1999 Vitenskapelig artikkel
Høyt fettinnhold ga mest røyksmak-butte fileter minst svinn
1999 Rapport
On-line NIR analysis of fat, water and protein in industrial scale ground meat batches
Meat Science, 1999 Vitenskapelig artikkel
A model based on absorbance data for the growth rate of Listeria monocytogenes including the effects of pH, NaCL, Na-lactate and Na-acetate
International journal of food microbiology, 1999 Vitenskapelig artikkel
Svinnårsaker ved produksjon av wienerpølser - eit kvalitetsforbetringsprosjekt
Næringsmiddelindustrien, 1999 Fagartikkel
Testing of acceptability by Atlantic salmon of two caretenoid-protein byproducts extracted from shrimp exoskeletons
Betydelig gulrotkompetanse står til bransjens disposisjon
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 1999 Fagartikkel
High-fat diets improve the performance of growing-finishing pigs
?, 1999 Vitenskapelig artikkel
Deposition of astaxanthin in fillets of Atlantic salmon (Salmo salar) fed diets with herring, capelin, sandeel or Peruvian high PUFA oils
Aquaculture, 1999 Vitenskapelig artikkel
Gastrointestinal evacuation of particulate matter in polar cod, Boreogadus saida
Marine Ecology Progress Series, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quality of whole gutted salmon in various bulk packages
Journal of Food Quality, 1999 Vitenskapelig artikkel
The storage life of beef and pork pakaged in an atmosphere with low carbon monoxide and high carbon dioxide
Protective cultures inhibit growth of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in cooked, sliced, vacuum- and gas-packaged meat
Adopsjon av totalkvalitetsledelse og formalisert kvalitetssikring i norsk fiskerinæring i 90-årene
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1999 Vitenskapelig artikkel
Norske forbrukeres oppfatninger om marinering
Prosessutvikling i fiskeindustri - en historie fra Island
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6667 publikasjoner. Vise side 324 av 334: