Fant 6682 publikasjoner.
Impact of starch properties on hearth bread characteristics. I. starch in wheat flour
Journal of Cereal Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Feed preferences in juvenile cod estimated by inert lanthanid markers - effects of moisture content in the feed
Aquaculture International, 2003 Vitenskapelig artikkel
Ethidium monoazide for DNA-based differentiation of viable and dead bacteria by 5 '-nuclease PCR
BioTechniques, 2003 Vitenskapelig artikkel
Identification of fat, protein matrix, and water/starch on microscopy images of sausages by a principal component analysis-based segmentation scheme
Scanning, 2003 Vitenskapelig artikkel
Feed intake, growth and ionoregulation in Atlantic salmon (Salmo salar L.) smolts in relation to dietary addition of a feeding stimulant and time of seawater transfer
Aquaculture, 2003 Vitenskapelig artikkel
Product yield and gaping in cold-smoked Atlantic salmon (Salmo salar) fillets as influenced by different injection-salting techniques
Journal of Food Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Construction of vectors for inducible gene expression in Lactobacillus sakei and L. plantarum
FEMS Microbiology Letters, 2003 Vitenskapelig artikkel
Fangstreguleringer og kapasitetstilpasning i fiskeindustrien
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2003 Vitenskapelig artikkel
Globalisering og strategier i norsk fiskerinæring
Efficiency of feed utilization in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed diets with increasing substitution of fish meal with vegetable proteins
Genetic variability amonng isolates of Listeria monocytogenes from food products, clinical samples and processing environments, estimated by RAPD typing
International journal of food microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
The supply of amino acids during early feeding stages of marine fish larvae: A review of recent findings
Bacterial disinfectant resistance—a challenge for the food industry
International Biodeterioration & Biodegradation, 2003 Vitenskapelig artikkel
Consumer and sensory investigations in relation to physical/chemical aspects of cooked pork in Scandinavia
Meat Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Handlingsplan for FoU-innsats innen fôrressurser til akvakultur
2003 Rapport
Independent component analysis applied on gas sensor array measurement data
IEEE Sensors Journal, 2003 Vitenskapelig artikkel
Improving the precision of ageing assessment for long rough dab by using digitised pictures and otolith measurements
Fisheries Research, 2003 Vitenskapelig artikkel
Breakdown of large proteoglycans in bovine intramuscular connective tissue early postmortem
Journal of Muscle Foods, 2003 Vitenskapelig artikkel
Comparing survey and asessment data: Consequences for stock evaluation of Northeast Arctic Greenland halibut
Scientia Marina, 2003 Vitenskapelig artikkel
Commercial antioxidants control lipid oxidation in mechanically deboned turkey meat
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6682 publikasjoner. Vise side 301 av 335: