Fant 6355 publikasjoner.
Positive Illusions and New Venture Creation: Conceptual Issues and AN Empirical Illustration
Creativity and Innovation Management, 2005 Vitenskapelig artikkel
Effects of stress on growth, cortisol and glucose levels in non-domesticated Eurasian perch (Perca fluviatilis) and domesticated rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Comparative Biochemistry and Physiology A, 2005 Vitenskapelig artikkel
High-level, inducible gene expression in Lactobacillus sakei and Lactobacillus planatarum using versatile expression vectors
Microbiology (Reading), 2005 Vitenskapelig artikkel
A Discussion of Alternative Ways of Modeling and Interpreting Mixture Data
Quality Engineering, 2005 Vitenskapelig artikkel
Multivariate modelling of relationships between proteolysis and sensory quality of Prast cheese
International Dairy Journal, 2006 Vitenskapelig artikkel
Early vaccination and protection of Atlantic cod (Gadus morhua L.) juveniles against classical vibriosis
Aquaculture, 2006 Vitenskapelig artikkel
Exploring the accuracy of SME managers’ network perceptions
European Journal of Marketing, 2004 Vitenskapelig artikkel
Combined nitrogen and sulphur fertilisation and its effect on wheat quality and protein composition measured by SE-FPLC and proteomics
Journal of Cereal Science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Contents of starch and non-starch polysaccarides in barley varieties of different origin
Food Chemistry, 2006 Vitenskapelig artikkel
Dough anf hearth bread characteistics influenced by protein composition, protein content, DATEM, and their interactions
Journal of Food Science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsegenskaper hos norske markedssorter av bygg for bruk til mat
2005 Rapport
Analysis of Early Lipid Oxidation in Smoked, Comminuted Pork or Poultry Sausages with Spices
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2005 Vitenskapelig artikkel
Effects of red yeast inclusions in diets for salmonids and extrusion temperature on pellet tensile strength: Weibull analysis
Animal Feed Science and Technology, 2006 Vitenskapelig artikkel
Changes in fatty acid composition and improved sensory quality of backfat and meat of pigs fed bacterial protein meal
Meat Science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Ethical values and motives driving organic food choice
Journal of Consumer Behaviour, 2006 Vitenskapelig artikkel
Resuscitation of hypoxic piglets with 100% O-2 increases pulmonary metalloproteinases and IL-8
Pediatric Research, 2005 Vitenskapelig artikkel
Exploring How Managers Conceive and Practice Market Orientation in Near "Perfect" Food Markets
Journal of Food Products Marketing, 2005 Vitenskapelig artikkel
The boiling phenomnon in formic acid preserved poultry by-products
Scientifur, 2004 Vitenskapelig artikkel
Mulig utnytting av kjernemelk. Et litteraturstudium. Del II. Anvendelse av kjernemelk"
Meieriposten, 2005 Fagartikkel
Mulig utnytting av kjernemelk. Et litteraturstudium. Del I. Variasjoner i kjernemelkens sammensetning"
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6355 publikasjoner. Vise side 299 av 318: