Fant 6678 publikasjoner.
Prosessering av pre- og postrigor ørret. Effekter av produksjon av røkte produkter
2003 Nofimas rapportserie
Måling av fyllingsgrad i legger fra kongekrabber
Bifangst av kongekrabbe i garn- og linefisket i 2002
Kvalitetskontroll av blåskjell
Kapasitetstilpasning i hvitfiskindustrien
Opplevd kvalitet og image til oppdrettet og oppfôret torsk i det norske og engelske restaurantsegmentet
Marinering av rånekjøtt
Kjøttbransjen, 2003 Fagartikkel
Kan oppvarmet smak reduseres ved marinering?
Anvendelse av intelligent emballering (Tid temperatur indikatorer) på modifisert atmosfærepakket (MAP) fisk
Havbruk, 2003 Fagartikkel
Statistisk metodikk for å lage robuste produktresepter gjennom optimal prosessering og effektiv råvareutnyttelse i næringsmiddelindustrien
Næringsmiddelindustrien, 2003 Fagartikkel
Development of Intrinsic Fluorescent Multispectral Imagery Specific for Fat, Connective Tissue, and Myofibers in Meat
Journal of Food Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Effects of dietary cadmium on calsium-homeostasis, calsium mobilisation and bone deformities in Atlantic salmon (Salmo salar L) parr
Aquaculture Nutrition, 2003 Vitenskapelig artikkel
Effects of freezing on quality of cold-smoked salmon based on the measurements of physiochemical characteristics
Differences in susceptibility of Listeria monocytogenes strains to sakacin P, sakacin A, pediocin PA-1 and nisin
Applied and Environmental Microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Effect on protein digestibility of different processing conditions in the production of fish meal and fish feed
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2003 Vitenskapelig artikkel
Development of an inducible gene expression system for Lactobacillus sakei
Letters in Applied Microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Raudkål
Gartneryrket, 2003 Fagartikkel
Effects of dietary fatty acid profile and fat content on smolting and seawater performance in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture, 2003 Vitenskapelig artikkel
CpG DNA Induces Protective Antiviral Immune Responses in Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Journal of Virology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Effect of modified atmosphere packaging and superchilled storage on the microbial and sensory quality of Atlantic salmon (Salmo salar) fillets
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6678 publikasjoner. Vise side 303 av 334: