Fant 6667 publikasjoner.
Kjernemelk. Utnytting av kjernemelkas verdifulle egenskaper. En utredning
2003 Rapport
Ny metode for raskere utvanning av saltfiskfilet. Utvanning ved bruk av stikkinjisering og vakuumtromling
2003 Nofimas rapportserie
Utvanning av saltfisk og klippfisk. Optimalisering av utvanningsprosessen for saltfiskfilet
Imaging Spectroscopy as a tool for detection of nematodes, blood, skin remnants and black lining in cod fillets
Markedstest av gryteklar klippfisk
Segmentering av det norske ungdomsmarkedet for middagsmat, fisk og fiskeretter
Fra biprodukt til hovedprodukt. Eksempler på nye konsumprodukter fra biprodukter av laks og hvitfisk
Kappfiske etter loddetorsk – en dyd av nødvendighet eller ressursøding?
FAST. Utvikling og ferdigstillelse av en hurtigmetode for dokumentasjon av råvare- og produktkvalitet i sjømatindustrien
A rapid method for the analysis of hydrogenated fats by GC with IR detection
Journal of the American Oil Chemists Society, 2003 Vitenskapelig artikkel
Proficiency testing for sensory ranking panels: measuring panel performance
Food Quality and Preference, 2003 Vitenskapelig artikkel
Real Time PCR for Salmonella-analyse i fiskemel og andre fôrvarer
Bløt hyse. Spalting av hysefilet etter skinning
Norwegian Trout in Japan. Consumer Preferences, Perceptions and Competitors
Driftsundersøkelsen i fiskeindustrien - Oppsummering av inntjening og lønnsomhet i 2002
Spesielle kvoteordninger
Prosessering av pre- og postrigor ørret. Effekter av produksjon av røkte produkter
Måling av fyllingsgrad i legger fra kongekrabber
Bifangst av kongekrabbe i garn- og linefisket i 2002
Kvalitetskontroll av blåskjell
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6667 publikasjoner. Vise side 298 av 334: