Fant 6557 publikasjoner.
State of the art in benefit-risk analysis: Introduction
Food and Chemical Toxicology, 2012 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
State of the art in benefit-risk analysis: Food and nutrition
State of the art in benefit-risk analysis: Environmental health
Ileal digestibility of crude protein, amino acids, dry matter and phosphorous in pigs fed diets steam conditioned at low and high temperature, expander conditioned or extruder processed
Animal Feed Science and Technology, 2012 Vitenskapelig artikkel
Genetic variation for tolerance to acidic water in salmonids
Journal of Fish Biology, 2012 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
On probability analysis in snow avalanche hazard zoning
Annals of Glaciology, 2001 Vitenskapelig artikkel
Effects of pre-slaughter stress on proteolytic enzyme activities and muscle quality of farmed Atlantic cod (Gadus morhua)
Food Chemistry, 2012 Vitenskapelig artikkel
Markedstest av reinkalvkjøtt i det norske restaurantsegmentet
2009 Nofimas rapportserie
Effect of varying optical properties on the modeling of astaxanthin concentration in salmon by visible spectroscopy
Aquaculture, 2012 Vitenskapelig artikkel
Use of computed tomography to study raw ham properties and predict salt content and distribution during dry-cured ham production
Meat Science, 2012 Vitenskapelig artikkel
Effect of Portion Size Information on Food Intake
Journal of the American Dietetic Association (JADA), 2009 Vitenskapelig artikkel
FTIR spectroscopic discrimination of Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus strains
Canadian Journal of Microbiology (print), 2010 Vitenskapelig artikkel
Fiskehelse krever plass. Veterinærer og fiskehelsebiologer som premissgivere for arealbruk i kystsonen
2012 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Kystsoneplanlegging i Lofoten - et middel i kampen om arealer, ressurser eller symboler?
Forhandlinger om plass - eksemplet Alta
Diets with different n-6/n-3 fatty acid ratio in diets for juvenile Atlantic salmon, effects on growth, body composition, bone development and eicosanoid production
Aquaculture, 2009 Vitenskapelig artikkel
Dielectric properties of beta-lactoglobulin as influenced by pH, concentration and temperature
Journal of Food Engineering, 2009 Vitenskapelig artikkel
Consumer-driven definition of traditional food products and innovation in traditional foods. A qualitative cross-cultural study
Appetite, 2009 Vitenskapelig artikkel
Consumer perception of the use of high-pressure processing and pulsed electric field technologies in food production
Confirmation and fine-mapping of a major QTL for resistance to infectious pancreatic necrosis in Atlantic salmon (Salmo salar): population-level associations between markers and trait
BMC Genomics, 2009 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 250 av 328: