Fant 6557 publikasjoner.
The Atlanticsalmon (Salmo salar) vertebra and cellular pathways to vertebral deformities
2012 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Evaluation of Seafood Product Concepts by Young Adults and Families with Young Children from Denmark, Norway, and Iceland
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2012 Vitenskapelig artikkel
Comparison of the growth performance of offspring from cultured versus wild populations of arctic charr, Salvelinus alpinus (L.), kept at three different temperatures
Aquaculture Research, 2013 Vitenskapelig artikkel
Characterising protein, salt and water interactions with combined vibrational spectroscopic techniques
Food Chemistry, 2013 Vitenskapelig artikkel
Pathogenic infection confounds induction of the estrogenic biomarker vitellogenin in rainbow trout
Environmental Toxicology and Chemistry, 2012 Vitenskapelig artikkel
Myofibrillar proteins in skeletal muscles of parr, smolt and adult atlantic salmon (Salmo salar, L.). Comparison with another salmonid, the arctic charr Salvelinus alpinus (L.)
Comparative Biochemistry and Physiology - Part A: Comparative Physiology, 1993 Vitenskapelig artikkel
State of the art in benefit–risk analysis: Economics and Marketing-Finance
Food and Chemical Toxicology, 2012 Vitenskapelig artikkel
Cross-cultural conceptualization of the words Traditional and Innovation in a food context by means of sorting task and hedonic evaluation
Food Quality and Preference, 2012 Vitenskapelig artikkel
Fôrutnyttelsen kan økes ved å optimalisere fysisk fôrkvalitet og fôringsutstyr i oppdrett av laksefisk
2013 Doktorgradsavhandling
Økonomer i kystsonen: Kan kunnskap om verdiskaping gi bedre arealforvaltning?
Vinterturisme i den nordlige periferi - fra potensial til suksess i Troms
Interactive toolbox for product development
Fleischwirtschaft international, 2012 Vitenskapelig artikkel
Consumers’ awareness and attitudinal determinants of European Union quality label use on traditional foods
Bio-based and Applied Economics, 2012 Vitenskapelig artikkel
Chapter 13: Meat science and proteomics
Likelihood of buying healthy convenience food: An at-home testing procedure for ready-to-heat meals
Use of carbon monoxide in slaughtering, processing and packaging of musclefoods
Comparison of morphological characters between wild and cultured sterlet (Acipenser ruthenus L.)
Slovenian Veterinary Research, 2012 Vitenskapelig artikkel
Intake of trans fatty acids from partially hydrogenated vegetable and fish oil and ruminant fat in relation to cancer risk
International Journal of Cancer, 2013 Vitenskapelig artikkel
Heritability estimates for male proportion in the GIFT Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.)
Aquaculture, 2013 Vitenskapelig artikkel
Transcriptomic and physiological responses to fishmeal substitution with plant proteins in formulated feed in farmed Atlantic salmon (Salmo salar)
BMC Genomics, 2012 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 237 av 328: