Gå til hovedinnhold
Publisert 2009

Read in English

Publikasjonsdetaljer

Sider : 166–167

År : 2009

Publikasjonstype : Faglig kapittel

Bidragsytere : Thomsen, Mette; Seljåsen, Randi; Bengtsson, Gunnar; Vittersø, Gunnar; Berentsen, Erling; Dragland, Steinar

En del av : Bioforsk-konferansen 2009. Mat, vann og klima ( Bioforsk , 2009 )

År : 2009

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

Smak og kvalitet av gulrot og kålrot påvirkes av flere dyrkingsmessige faktorer som gjødsling, jordtype
og angrep av insekter. For å forstå forbrukerens krav til gulrot og kålrot er det nødvendig å se bruken
av disse i en bredere sosial sammenheng.