Fant 6678 publikasjoner.
Prototypes as catalysts for cross-disciplinary collaboration: Viewpoints from applied food research and innovation
Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Bioactive peptides from poultry by-product hydrolysate targeting cardiometabolic diseases: production, characterization, and bioavailability.
2024 Doktorgradsavhandling
Inactivation of foodborne pathogens in dairy model systems by radio frequency processing
Utvikling i salg av plantebaserte produkter i Norge. Oppfølgingsrapport 2024
2024 Nofimas rapportserie
Gut microbiota, physical activity and/or metabolic markers in healthy individuals - towards new biomarkers of health
Frontiers in Nutrition, 2024 Vitenskapelig artikkel
Økt verdiskapning og standardisering av hvitfiskmel basert på restråstoff om bord i norske fabrikktrålere - Faglig sluttrapport
Håndtering og dekontaminering av mat med påvist Listeria – muligheter innenfor gjeldende regelverk
Mucosal responses in the skin and gill filaments of Atlantic salmon (Salmo salar) infected by Neoparamoeba perurans
Comparative Immunology Reports, 2024 Vitenskapelig artikkel
Makroalger i mat – en studie av muligheter og utfordringer i Sverige og Finland
Geopolitical tensions framing different industries in the European Arctic: aquaculture, forestry, mining, and tourism in question
Journal of Land Use Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus
Genomic and functional characterization of the Atlantic salmon gut microbiome in relation to nutrition and health
Nature Microbiology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Validation and genetic parameters of the X-ray method for phenotyping individual feed intake in Atlantic salmon
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Dynamic Multiblock Regression for Process Modelling
Journal of Chemometrics, 2024 Vitenskapelig artikkel
Vaksinering for forbedret immunitet og beskyttelse mot tenacibaculose hos atlantisk laks (ResisT)
Acceptability of protein-fortified recipes in older adults in France
Food Quality and Preference, 2024 Vitenskapelig artikkel
Is VR mainstream yet? A survey of the Norwegian public’s familiarity, acceptance, and use
International Workshop on Quality of Multimedia Experience (QoMEX), 2024 Vitenskapelig artikkel
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Histological Hyperspectral Glioblastoma Dataset (HistologyHSI-GB)
Scientific Data, 2024 Vitenskapelig artikkel
Åkerbønner og erter; en kilde til proteinkonsentrat gjennom grønn bærekraftig teknologi. Råvarer, kjemisk innhold og prosessering
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6678 publikasjoner. Vise side 21 av 334: