Publisert 2024

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Innovative Food Science & Emerging Technologies , vol. 94 , p. 1–10–0 , 2024

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 1466-8564
Elektronisk : 1878-5522

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : de Mezquia, David Alonso; Arrieta, Uxue; Bou-Ali, M. Mounir; Altin, Ozan; Coskun, Eda; Løvdal, Trond Karsten; Skipnes, Dagbjørn; Van Droogenbroeck, Bart; Sarghini, Fabrizio; Erdogdu, Ferruh

Forskningsområder

Teknologier for matprosessering

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: