Fant 6583 publikasjoner.
Smoltification, seawater performance, and maturation in Atlantic salmon (Salmo salar) fed different fat levels
Frontiers in Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Inter seasonal validation of non-contact NIR spectroscopy for measurement of total soluble solids in high tunnel strawberries
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Making CO2 a Resource The Interplay Between Research, Innovation and Industry
2024 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Veileder: Bruk av helgenomsekvensering for forebygging og kontroll av Listeria monocytogenes i matindustrien
2024 Nofimas rapportserie
Legal Regulation of Whole Genome Sequencing of Listeria monocytogenes in the Food Industry: Challenges, Attitudes, Possibilities
2024 Rapport
Is the winter period a severe bottleneck of anadromous riverine Arctic charr parr?
Ecology of Freshwater Fish, 2009 Vitenskapelig artikkel
Fangstskadevurdering av snurrevadfisk
Environmental values and self-identity as a basis for identifying seaweed consumer segments in the UK
British Food Journal, 2023 Vitenskapelig artikkel
Knowledge bases, innovation and sustainability - When tradition meets novelty in the food industry
Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Diverse Transcriptome Responses to Salinity Change in Atlantic Cod Subpopulations
Cells, 2023 Vitenskapelig artikkel
Assessing economic methodology of marine ecosystem services. Deliverable No. 7.5
2023 Rapport
Socio-economic impact assessment of CSs of new/emerging LTS aquaculture. Deliverable D7.4
Good practice for policy development for low-trophic level aquaculture. Deliverable D8.5
Cellular heterogeneity in red and melanized focal muscle changes in farmed Atlantic salmon (Salmo salar) visualized by spatial transcriptomics
Cell and Tissue Research, 2023 Vitenskapelig artikkel
Growth Performance, Nutrient Digestibility, and Retention in Atlantic Salmon, Salmo salar L., Fed Diets with Fermented Sugar Kelp, Saccharina latissima
Aquaculture Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumer Perception of Food Texture in Relation to Preferences and Food Intake
2023 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Methodological approaches to assess tactile sensitivity in the food context—A scoping review
Journal of texture studies, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Utbyttetall og næringsstoffinnhold i hvitfiskmel og olje basert på restråstoff fra torsk, hyse og sei
2023 Nofimas rapportserie
Miljøkonsekvenser av akvakultur og sameksisterende næringer
Extending the Shelf Life of Atlantic Salmon (Salmo salar) with Sub-Chilled Storage and Modified Atmosphere Packaging in Recyclable Mono-Material Trays
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 20 av 330: