Fant 6567 publikasjoner.
Kvalitetssystem og sertifisering innen naturbasert reiseliv: Erfaringer og effekter i Skottland, New Zealand og Island
2014 Rapport
Store verdier i reststoff
Baker og Konditor, 2017 Fagartikkel
Like gode muffins med mindre sukker
The effect of K-lactate salt and liquid smoke on bacterial growth in a model system
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Ikke én dråpe å miste - Kvalitet på farseprodukter
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Factors predicting meat and meat Products consumption among middle-aged and elderly People: evidence from a consumer survey in Switzerland
Food & Nutrition Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
Kostnad-nytte-analyse av fangstteknikker brukt i fangst av kråkeboller. Aktivitet A3.2.2 av NPA URCHIN prosjekt
2017 Nofimas rapportserie
Gene and Protein Expression as a Tool to Explain/Predict Meat (and Fish) Quality
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Technological, hygienic and toxilogical aspects of carbon monoxide used in modified atmosphere packaging of meat
Trends in Food Science & Technology, 1997 Vitenskapelig artikkel
Addition of 2.5 % lactate and 0.25 % acetate controls growth of Listeria monocytogenes in vacuum-packed, sensory-acceptable sevelat sausage and cooked ham stored at 4ºC
International journal of food microbiology, 1997 Vitenskapelig artikkel
The storage life of beef and pork pakaged in an atmosphere with low carbon monoxide and high carbon dioxide
Meat Science, 1999 Vitenskapelig artikkel
Protective cultures inhibit growth of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in cooked, sliced, vacuum- and gas-packaged meat
International journal of food microbiology, 1999 Vitenskapelig artikkel
A model based on absorbance data for the growth rate of Listeria monocytogenes including the effects of pH, NaCL, Na-lactate and Na-acetate
POLYPHENOLS IN CURLY KALE (Brassica oleracea L. convar. acephala var. sabellica): Structure elucidation, quantification and biological activity.
2012 Doktorgradsavhandling
Evaluering av tiltak for å fremme bærekraftig sameksistens mellom fiskeri og havbruksnæring (ProCoEx)
2016 Nofimas rapportserie
Maternal psychological responses during pregnancy after ultrasonographic detection of structural fetal anomalies: A prospective longitudinal observational study
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
The potential for predicting purge in packaged meat using low field NMR
Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Forbedring av kråkebollerogn i kommersiell skala i Norge
Effects of dietary n-3 fatty acids on Toll-like receptor activation in primary leucocytes from Atlantic salmon (Salmo salar)
Fish Physiology & Biochemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
EPA, DHA, and Lipoic Acid Differentially Modulate the n-3 Fatty Acid Biosynthetic Pathway in Atlantic Salmon Hepatocytes
Lipids, 2017 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 120 av 329: