Fant 6567 publikasjoner.
Detection of blood in fish muscle by constrained spectral unmixing of hyperspectral images
Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Development, validation and evaluation of an analytical method for the determination of monomeric and oligomeric procyanidins in apple extracts
Journal of Chromatography A, 2017 Vitenskapelig artikkel
Variabel kvalitet på kystflåtens landinger – hva så?
Norsk Sjømat, 2012 Fagartikkel
Effects of dietary beef, pork, chicken and salmon on intestinal carcinogenesis in A/J Min/+ mice
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
A diet change from dry food to beef induces reversible changes on the faecal microbiota in healthy, adult, client-owned dogs
BMC Veterinary Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
The magic water test. An affective paired comparison approach to evaluate taste sensitivity in pre-schoolers.
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Development of enzyme cocktails for complete saccharification of chitin using mono-component enzymes from Serratia marcescens
Process Biochemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
Packaging Saves Food; a research agenda to combat Food waste
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product
Pilotprosjekt; Filét i Norge - OC2017 A-021
2017 Rapport
Havbruksnæringens konsekvenser for økosystemtjenester og samfunn i nordområdene. Forprosjekt Balsfjorden
2017 Nofimas rapportserie
Beste praksis for medikamentfrie metoder for lakseluskontroll (MEDFRI) - Faglig sluttrapport
Krav til sosial bærekraft i norsk fangstbasert fiskerinæring Faglig sluttrapport
Impact of Pulsed Direct Current on Embryos, Larvae and Young Juveniles Atlantic cod (Gadus morhua) and its Implication on Electrotrawling for Brown Shrimp
Marine and Coastal Fisheries, 2017 Vitenskapelig artikkel
CtrlAQUA - Annual Report 2016 - CtrlAQUA - Centre for Closed-Containment Aquaculture
Optimalt inntak, ettertørking og lagring av tørrfisk - Sluttrapport
Metabolisme av omega-3 fettsyrer i atlantisk laks (Salmo salar L.): Effekt av ulike nivåer av EPA og DHA I fôret på fiskens helse
2017 Doktorgradsavhandling
Mixing and scale affect moving bed biofilm reactor (MBBR) performance
Aquacultural Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Sesong og kjønnsmodning – betydning på rogn og muskelkvalitet hos ørret
Knekkebrød for alle penga
Baker og Konditor, 2017 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 119 av 329: