Fant 6625 publikasjoner.
Raman spectroscopy for quantification of residual calcium and total ash in mechanically deboned chicken meat
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Feed-Forward Prediction of Product Qualities in Enzymatic Protein Hydrolysis of Poultry By-Products: a Spectroscopic Approach
Food and Bioprocess Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Myogenesis-Methods and Protocols
2018 Fagbok
A concise guide to active agents for active food packaging
Trends in Food Science & Technology, 2018 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Kjempedurum
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Hvilke temaer er viktigst for bærekraft i havbruk?
Norsk Sjømat, 2018 Fagartikkel
Lovende resultater for automatiske sløye- og innveiingssystem for hvitfisk
Naturlig utvalg for økt motstandskraft mot Gyrodactylus salaris hos laks i infiserte vassdrag
2018 Nofimas rapportserie
The effects of carbon dioxide on growth performance, welfare, and health of Atlantic salmon post-smolt (Salmo salar) in recirculating aquaculture systems
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Impact of Reduced Dietary Levels of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid on the Composition of Skin Membrane Lipids in Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2018 Vitenskapelig artikkel
Detection of runs of homozygosity in Norwegian Red: Density, criteria and genotyping quality control
Acta agriculturæ Scandinavica. Section A, Animal science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Improved Microbial Control of CO2 Packaged Salmon Fillets Compared to Whole, Gutted Salmon
Advances in Food Processing and Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Communicating packaging functionality for food waste reduction influence consumer choices
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Genomic analysis of Sparus aurata reveals the evolutionary dynamics of sex-biased genes in a sequential hermaphrodite fish.
Communications Biology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Intake of baked cod fillet resulted in lower serum cholesterol and higher long chain n-3 PUFA concentrations in serum and tissues in hypercholesterolemic obese Zucker fa/fa rats
Nutrients, 2018 Vitenskapelig artikkel
Strukturelle endringer i fiskeindustrien. Drivkrefter og konsekvenser
Ressursrentebeskatning og fiskeindustri
Fiskebein farger laksemuskelen rød
Nf xpert : en spesialutgave av Norsk fiskeoppdrett, 2018 Fagartikkel
Appetite for life - Maintaining appetite for foods at old and very old age
Journal of Food and Hospitality Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effect of Season, Location, Filleting Regime and Storage on Water-Holding Properties of Farmed Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Food technology and biotechnology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 98 av 332: