Fant 6674 publikasjoner.
Muligheter og utfordringer for norsk sild i Russland
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1999 Vitenskapelig artikkel
Prosessutvikling i fiskeindustri - en historie fra Island
Characterization, Production, and Purification of Leucocin H, a Two-Peptide Bacteriocin from Leuconostoc MF215B
Current Microbiology, 1999 Vitenskapelig artikkel
Characterization of novel adsorbents for radiostrontium reduction in food
Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, 1999 Vitenskapelig artikkel
Intermediates and products formed during fatty acid alpha-oxidation in cucumber (Cucumis sativus)
Lipids, 1999 Vitenskapelig artikkel
Detection and quantification of Salmonella strains in pure cultures using 5'-nuclease-PCR
?, 1999 Vitenskapelig artikkel
Multivariate strategies for classification based on NIR-spectra- with application to mayonnaise
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 1999 Vitenskapelig artikkel
Instrumental and sensory analysis of fresh Norwegian and imported apples
Food Quality and Preference, 1999 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of scanning electron microscopy images of a model dressing using image feature extraction techniques and principal component analysis.Food structure and functionality
Quantification of intramuscular fat content in beef by combining autofluorescence spectra and autofluorescence images
Applied Spectroscopy, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quantification of connective tissue (hydroxyproline) in ground beef by autofluorescence spectroscopy
Journal of Food Science, 1999 Vitenskapelig artikkel
Resultater fra bakenettverk for kartlegging av melkvalitet til ulike produkter
1999 Rapport
Textural properties of raw salmon fillets as related to sampling method
Quality of filleted salmon in various retail packages
Journal of Food Quality, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quality of whole gutted salmon in various bulk packages
Er "mør biff" arvelig bestemt?/Is meat tenderness in beef inheritable?
Omtale: Mør biff kan være arvelig bestemt
Bondebladet, 1999 Fagartikkel
Nutrient digestibility in Atlantic salmon and broiler chickens related to viscosity and non-starch polysaccharide content in different soyabean products
Animal Feed Science and Technology, 1999 Vitenskapelig artikkel
Astaxanthin deposition in fillets of atlantic salmon Salmo salar L. fed two dietary levels of astaxanthin in combination with three levels of alpha-tocopheryl acetate
Aquaculture Research, 1999 Vitenskapelig artikkel
Effect of trimethylamine oxide and betaine in swine diets on growth performance, carcass characteristics, nutrient digestibility, and sensory quality of pork
Journal of Animal Science, 1999 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6674 publikasjoner. Vise side 324 av 334: