Publisert 2000

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Samvirke , vol. 95 , p. 22–23–2 , 2000

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0801-3098

Publikasjonstype : Fagartikkel

Bidragsytere : Mosleth, Ellen F.; Molteberg, Eldrid Lein; Baardseth, Pernille; Uhlen, Anne Kjersti; Magnus, Ellen Merethe

Sak : 3

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

For å bedre bakeegenskapene har det blitt lagt vekt stor vekt på å øke proteininnholdet i norskdyrket hvete. Forsøk ved MATFORSK og Institutt for plantefag ved Norges Landbrukshøgskole viser imidlertid at proteinkvaliteten er den viktigste faktoren, mens proteininnholdet ikke behøver å være så høyt som mølle og bakebransje tidligere har antatt.

Kontaktpersoner: