Fant 6674 publikasjoner.
Variable selection in near infrared spectroscopy based on significance testing in partial least squares regression
Journal of Near Infrared Spectroscopy, 2000 Vitenskapelig artikkel
Tissue and organ distribution of C-14-activity in dextrin-adapted Atlantic salmon after oral administration of radiolabelled C-14(1)-glucose
Aquaculture Nutrition, 2000 Vitenskapelig artikkel
Use of subjective prediction in optimal stratified sampling with application to shrimp surveys in the Barents Sea
Journal of Northwest Atlantic Fishery Science, 2000 Vitenskapelig artikkel
Lite utnyttede ressurser - En litteraturgjennomgang av potensielle arter
2000 Nofimas rapportserie
Fiskerinæringen i Finnmark. Analyse av verdiskaping og råstoffomsetning
Norsk laks i kinesiske supermarkeder - Krav til produkt, leverandør og markedsføring
A calibration method for handling the temporal drift of solid state gas-sensors
Analytica Chimica Acta, 2000 Vitenskapelig artikkel
Med ryggen mot markedet? Kveiteoppdrett som et eksempel på en gryende næring
Magma forskning og viten, 2000 Vitenskapelig artikkel
Vekst og produktkvalitet ved oppfôring av vill brunørret (Salmo trutta)
2000 Rapport
High levels of background flora inhibits growth of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
International journal of food microbiology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Effects of methionine, cysteine and medium chain triglycerides on nutrient digestibility, absorption of amino acids along the intestinal tract and nutrient retention in Atlantic salmon (Salmon salar L.) under pair-feeding regime
Aquaculture, 2000 Vitenskapelig artikkel
Effects of modified atmosphere packaging on colour and microbiological shelf life of red meats
2000 Doktorgradsavhandling
Salmon antithrombin has only three carbohydrate side chains, and shows functional similarities to human beta-antithrombin
European Journal of Biochemistry (EJB), 2000 Vitenskapelig artikkel
The synthesis of the bacteriocin sakacin A is a temperature-sensitive process regulated by a pheromone peptide through a three-component regulatory system
Microbiology (Reading), 2000 Vitenskapelig artikkel
Who eats whom in the Barents Sea?
NAMMCO scientific publications, 2000 Vitenskapelig artikkel
Essential fatty acids in Atlantic salmon: effects of increasing dietary doses of n-6 and n-3 fatty acids on growth, survival and fatty acid composition of liver, blood and carcass
Essential fatty acids in Atlantic salmon: time course of changes in fatty acid composition of liver, blood and carcass induced by a diet deficient in n-3 and n-6 fatty acids
The Effects of Bread Making Process and Wheat Quality of French Baguettes
Journal of Cereal Science, 2000 Vitenskapelig artikkel
Effect of soybean oil and fish oil on individual molecular species of Atlantic salmon head kidney phospholipids determined by normal-phase liquid chromatography coupled to negative ion electrospray tandem mass spectrometry
Journal of chromatography. B, 2000 Vitenskapelig artikkel
Selkjøtt
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6674 publikasjoner. Vise side 320 av 334: