Fant 6556 publikasjoner.
Early identification of mushy Halibut syndrome with hyperspectral image analysis
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2023 Vitenskapelig artikkel
Analyse av totale aminosyrer (BIOLAB A42) ved bruk av Waters ACQUITY UPLC/Waters AccQ•Tag Ultra
2023 Nofimas rapportserie
Workshop on the Norwegian Sea Aquaculture Overview
2022 Rapport
Controlled challenge experiment demonstrates substantial additive genetic variation in resistance of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) to Streptococcus iniae
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Critical evaluation of assessor difference correction approaches in sensory analysis
Food Quality and Preference, 2023 Vitenskapelig artikkel
Skin mucus metabolomics provides insights into the interplay between diet and wound in gilthead seabream (Sparus aurata)
Fish and Shellfish Immunology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport
Identifying consumer openness to new ingredients: A conjoint study on consumer segments in the UK
Frontiers in Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
A trans disciplinary and multi actor approach to develop high impact food safety messages to consumers: Time for a revision of the WHO - Five keys to safer food?
Trends in Food Science & Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Incumbents’ Capabilities for Sustainability-Oriented Innovation in the Norwegian Food Sector—an Integrated Framework
Circular Economy and Sustainability, 2022 Vitenskapelig artikkel
Ringvirknings- og verdiskapingsanalyser i norsk sjømatnæring 2020–2022 Faglig sluttrapport
Krav til falltall i norsk mathvete : En gjennomgang av det faglige grunnlaget for å vurdere riktig minimumskrav til falltall i norsk mathvete
Towards a cellular food future: Final recommendations from the Protein 2.0 project to Norwegian policy makers and food system actors
2023 Rapport
Commodities failing in auctions: The story of unsold cod in Norway
Journal of Commodity Markets, 2023 Vitenskapelig artikkel
Planning and licensing for marine aquaculture
Reviews in Aquaculture, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Effects of dietary lipid level on growth, digestive physiology and disease resistance in lumpfish (Cyclopterus lumpus)
Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Whole body elemental and proximate composition of Atlantic salmon ( Salmo salar) during the life cycle
Journal of Fish Biology, 1994 Vitenskapelig artikkel
Industriell løsning for tining og nedkjøling av makrell til filetering
2022 Nofimas rapportserie
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices
Acta Horticulturae, 2022 Vitenskapelig artikkel
Tilgjengelig utstyr for å hindre avrenning
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 32 av 328: