Fant 6567 publikasjoner.
Årets hvetekvalitet - 2012
Baker og Konditor, 2013 Fagartikkel
Influence of Day Length and Temperature on the Content of Health-Related Compounds in Broccoli (Brassica oleracea L. var. italica)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2013 Vitenskapelig artikkel
Minivannbakkels tåler lagring godt
Conserved Mechanisms for Germ Cell-Specific Localization of nanos3 Transcripts in Teleost Species with Aquaculture Significance
Marine Biotechnology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Minimizing photooxidation in pasteurized milk with altering light transmission of green polyethylene films
Journal of Dairy Science (JDS), 2013 Vitenskapelig artikkel
God kjøttkvalitet på lam - uavhengig av slakteri
Kjøttbransjen, 2013 Fagartikkel
Physical treatment of high EPA Yarrowia lipolytica biomass increases the availability of n-3 highly unsaturated fatty acids when fed to Atlantic salmon
Aquaculture Nutrition, 2013 Vitenskapelig artikkel
The impact of meal composition on the release of fatty acids from salmon during in vitro gastrointestinal digestion
Food & Function, 2013 Vitenskapelig artikkel
Consumer preferences, internal color and reduction of shigatoxigenic Escherichia coli in cooked hamburgers
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Nye sildeprodukter til Tyskland og Ukraina. En markedsvurdering
2013 Nofimas rapportserie
Sensory interactions in meals: influence of tasting techniques, dynamic aspects and culinary principles
2013 Doktorgradsavhandling
Broodstock contribution after mass spawning and size grading in barramundi (Lates calcarifer, Bloch)
Aquaculture, 2013 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsforbedring og miljøgevinster i norsk villfisksektor – Kvalitetsforbedring i fangstoperasjoner. Sluttrapport
Videreutvikling av VIS/NIR spektroskopi – Bestemmelse av kvalitet
Paternal psychological response after ultrasonographic detection of structural fetal anomalies with a comparison to maternal response: a cohort study
BMC Pregnancy and Childbirth, 2013 Vitenskapelig artikkel
Iodine nutrition and toxicity in Atlantic cod (Gadus morhua) larvae
PeerJ, 2013 Vitenskapelig artikkel
Purification and some properties of two -N-acetylhexosaminidases from the hepatopancreas of Northern shrimp, Pandalus borealis
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 1992 Vitenskapelig artikkel
Analysis of N-acetyl-chitooligasaccharides by the Iatroscan TLC/FID system
Carbohydrate Research, 1995 Vitenskapelig artikkel
Isolation and substrate specificities of five chitinases from the hepatopancreas of Northern shrimp, Pandalus borealis
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 1996 Vitenskapelig artikkel
Visible / Near Infrared Spectroscopy – A New Tool for the Evaluation of fish freshness?
Journal of Food Science, 2002 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 227 av 329: