Fant 6567 publikasjoner.
Predicting the concentration of verotoxin-producing Escherichia coli bacteria during processing and storage of fermented raw-meat sausages
Applied and Environmental Microbiology, 2014 Vitenskapelig artikkel
Reducing Climate Impact from Fisheries. A Study of Fisheries Management and Fuel Tax Concessions in the Nordic Countries
2014 Rapport
Prolonged shelf life and reduced drip loss of chicken filets by the use of carbon dioxide emitters and modified atmosphere packaging
Journal of Food Protection, 2014 Vitenskapelig artikkel
Effect of Different Packaging Methods on Quality and Shelf Life of Fresh Reindeer Meat
Packaging technology & science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Soft texture of Atlantic salmon fillets is associated with glycogen accumulation
PLOS ONE, 2014 Vitenskapelig artikkel
Heterologous protein secretion in lactobacilli with modified pSIP vectors
Estimation of surface temperature and thermal load in short-time heat treatment of surimi through reflectance spectroscopy and heat transfer modeling
Journal of Food Engineering, 2014 Vitenskapelig artikkel
Hamburger hazards and emotions
Appetite, 2014 Vitenskapelig artikkel
Phenolic compounds, antioxidant activity and other quality related criteria of 'Summerred' apples as influenced by postharvest Storage conditions
Acta Horticulturae, 2010 Vitenskapelig artikkel
A screening experiment to identify factors causing rancidity during meat loaf production
European Food Research and Technology, 2005 Vitenskapelig artikkel
The conserved Phe GH5 of importance for hemoglobin intersubunit contact is mutated in gadoid fish
BMC Evolutionary Biology, 2014 Vitenskapelig artikkel
Prosessutvikling, oppskalering og markedsvurdering; Alternativ matjesproduksjon - Sluttrapport
2014 Nofimas rapportserie
Role of Lactobacillus reuteri cell and mucusbinding protein A (CmbA) in adhesion to intestinal epithelial cells and mucus in vitro
Microbiology (Reading), 2014 Vitenskapelig artikkel
Heritability estimates for male proportion in hybrids between Nile tilapia females (Oreochromis niloticus) and blue tilapia males (Oreochromis aureus)
Aquaculture, 2014 Vitenskapelig artikkel
Cell-mediated immunity and vaccines
Journal of Immunology Research, 2014 Leder
Økt utnyttelse av plommer, søtkirsebær og bringebær med høytrykksprosessering
Alternativ produksjon av matjessild. Prosessutvikling og oppskalering
Markedsvurdering av nye sildeprodukter i Ukraina og Tyskland
Feste av pinnebein i torsk og laks - bindevevets rolle og prosesser involvert i nedbrytning av dette. Sluttrapport
Kvalitetsaspekter hos laks som matvare ved endret fettsyresammensetning
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 217 av 329: