Fant 6560 publikasjoner.
Genetics of growth reaction norms in farmed rainbow trout
PLOS ONE, 2015 Vitenskapelig artikkel
Effect of the probiotic Lactobacillus rhamnosus on the expression of genes involved in European eel spermatogenesis
Theriogenology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Differences and Similarities between Impulse Buying and Variety Seeking: A Personality-based Perspective
Psychology & Marketing, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effects of diet supplementation of soya-saponins, isoflavones and phytosterols on Atlantic salmon (Salmo salar, L) fry fed from start-feeding
Aquaculture Nutrition, 2015 Vitenskapelig artikkel
Growth, feed utilization and endocrine responses in Atlantic salmon (Salmo salar) fed diets added poultry by-product meal and blood meal in combination with poultry oil
Muscle temperature at the point of filleting—Subsequent effect on storage quality of prerigor filleted raw- and cold-smoked Atlantic salmon
Food science and technology international, 2016 Vitenskapelig artikkel
Monitoring feeding behaviour and food intake: methods and applications
Aquaculture Nutrition, 1995 Vitenskapelig artikkel
Environmental conditions required for intensive farming of Arctic charr (Salvelinus alpinus (L.))
Hydrobiologia, 2015 Vitenskapelig artikkel
A Metabolomic Approach to Detect Effects of Salmon Farming on Wild Saithe (Pollachius virens) Populations
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Targeting consumers of fish fillets based innovativeness and convenience orientation
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2015 Vitenskapelig artikkel
Comparison of transcriptomic responses to pancreas disease (PD) and heart and skeletal muscle inflammation (HSMI) in heart of Atlantic salmon (Salmo salar L)
Fish and Shellfish Immunology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Metabolism, health and fillet nutritional quality in Atlantic salmon (Salmo salar) fed diets containing n-3-rich microalgae
Journal of Nutritional Science (JNS), 2015 Vitenskapelig artikkel
Microalgae and organic minerals enhance lipid retention efficiency and fillet quality in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Mixing properties and rheological characteristics of dough used to make potato-cereal soft wraps
International Journal of Food Science & Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Har ikke verden gått fremover?
Baker og Konditor, 2015 Fagartikkel
Innovations in healthy fibres
New Food, 2015 Fagartikkel
Hvordan senke saltmengden og bevare smaken?
Bakst, 2014 Fagartikkel
Bakerens prosent
Syre og sødme
Bakst, 2015 Fagartikkel
Variation of terpenes in milk and cultured cream from Norwegian alpine rangeland-fed and in-door fed cows
Food Chemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 142 av 328: