Fant 6560 publikasjoner.
Næringsrik ferdigmat
2016 Nofimas rapportserie
Are school meals a viable and sustainable tool to improve the healthiness and sustainability of children´s diet and food consumption? A cross-national comparative perspective
Critical reviews in food science and nutrition, 2016 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The PBMC transcriptome profile after intake of oxidized versus high-quality fish oil: an explorative study in healthy subjects
Genes & Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effekt av vanntemperatur på overlevelse, adferd og oksygenforbruk hos snøkrabbe (Chionoecetes opilio)
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt Content
Food and Bioprocess Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Minor lipid metabolic perturbations in the liver of Atlantic salmon (Salmo salar L.) caused by suboptimal dietary content of nutrients from fish oil
Fish Physiology & Biochemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Dietary vitamin A supplementation ameliorates the effects of poly-aromatic hydrocarbons in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquatic Toxicology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Langtidseffekter av lave omega-3 nivåer i fôr på laksens helse
Modified Atmosphere Packaging for extending the shelf life of fresh berries
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Valutaeffekter i norsk sjømatindustri
Kål til folket!
bladet - BAMA, 2016 Fagartikkel
Influence of genotype and climatic environment on fruit yield and chemical composition of black currant (Ribes nigrum L.)
2016 Doktorgradsavhandling
Multiple specialised goose-type lysozymes potentially compensate for an exceptional lack of chickentype lysozymes in Atlantic cod
Scientific Reports, 2016 Vitenskapelig artikkel
Kvalitet på filetprodukter av kvalitetsmerket skrei
Investigating environmental factors that cause extreme gluten quality deficiency in winter wheat (Triticum aestivum L.)
Acta Agriculturæ Scandinavica - Section B, Soil and Plant Science, 2016 Vitenskapelig artikkel
Fish protein hydrolysates based on Atlantic salmon by-products -Enzyme-cost efficiency and characterization of sensory, surface-active and nutritional properties. Dissertation for the degree of phisosophiae doctor (PhD)
Uttesting av kunstig agn til snøkrabbe (Chinoecetes opilio)
Regulating multiple externalities: the case of Nordic fisheries
Marine Resource Economics, 2016 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Selection response in fish and shellfish: a review
Reviews in Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Tyrkia - et aktuelt nytt marked for norsk sjømat?
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 135 av 328: