Publisert 2024

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Nofima

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 9788282968119

Publikasjonstype : Nofimas rapportserie

Bidragsytere : Budal, Laila; Chan, Sherry Stephanie; Drobac, Gorana; Løvdal, Trond Karsten; Prabhu, Leena Amit; Rode, Tone Mari; Skåra, Torstein; Vaka, Mette Risa

Serier : Nofima rapportserie

År : 2024

Forskningsområder

Holdbarhet og mattrygghet

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

Rapporten inkluderer forsøksoppsett og resultater fra forsøk som er gjennomført i prosjektet DeList, AP3 i perioden januar til juni 2024. Ferskt råstoff av laksefilet (biter) og sløyd ørret er benyttet i forsøkene. Dekontamineringsforsøk er gjennomført ved skylling i vann, skylling i pH-justert vann og dypping i løsning med (a) eddiksyre; (b) Verdad N6; (c) nisin; (d) kitosan; (e) klor; og (f) plasmaaktivert vann (PAW).

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen

Secret Link