Mette Risa Vaka Ingeniør +47 911 63 912 +47 51 84 46 21 E-post Stavanger Prosessteknologi Se publikasjoner i Cristin E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum. Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål. Mine prosjekter SusKelpFood Bærekraftige ingredienser fra dyrket tare 2022 - 2025 Mine publikasjoner Mette Risa Vaka har 8 publikasjoner ved Nofima: AP2. Metoder for dekontaminering av Listeria på laks og lakseprodukter 2025 Nofimas rapportserie AP3. Skånsomme metoder for reduksjon av Listeria på laks og ørret – Effekt på farge og tekstur 2024 Nofimas rapportserie AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter 2024 Nofimas rapportserie Processing of sugar kelp: Effects on mass balance, nutrient composition, and color Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2024 Vitenskapelig artikkel Potential of innovative pre-treatment technologies for the revalorisation of residual materials from the chicken industry through enzymatic hydrolysis Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2020 Vitenskapelig artikkel Low-concentration salting of cod loins: The effect on biochemical properties and predicted water retention during heating Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves Foods, 2019 Vitenskapelig artikkel Assessment of food quality and microbial safety of brown macroalgae (Alaria esculenta and Saccharina latissima) Journal of the Science of Food and Agriculture, 2018 Vitenskapelig artikkel